News

Turis Inggris prédhiksi pemeriksaan keamanan bandara lan hotel bakal ditindakake ing robot

It’s one of the most important, albeit least enjoyable aspects of the holiday experience, but according to the Future of Travel survey, 51% of UK tourists predict customer-facing security checks at ai

Print Friendly, PDF & Email

Iki minangka salah sawijining aspek sing paling penting, sanajan paling ora nyenengake nalika liburan, nanging miturut survey Future of Travel, 51% turis Inggris prédhiksi kir keamanan sing diadhepi pelanggan ing bandara lan hotel bakal nempuh teknologi kayata robot, intelijen buatan lan mesin pemroses data.


Nanging, kanggo rong pertiga (67%), ide teknologi ngganti manungsa ing peran sing ana gandhengane karo keamanan lan keamanan iku medeni. Iki minangka temuan paling penting saka gelombang nomer loro survey Future of Travel, sing bakal ditampilake esuk iki dening Presiden Travelzoo Eropa, Richard Singer, ing konferensi World Travel Market (WTM) ing London.

Kanthi prekara global pungkasan sing nggawe keamanan lan keamanan dadi prioritas utama para wisatawan, 45% wong Inggris sing melu survey ujar manawa dheweke ngarepake teknologi kanggo ngganti manungsa ing akeh peran keamanan sajrone sawetara taun, lan 35% percaya yen tumindak kasebut bakal nambah kanthi dramatis keamanan lan keamanan lelungan-mungsuh 26% sing ngira keamanan ora bakal bisa ditambah yen teknologi ngganti manungsa kanthi lengkap.



Mayoritas turis Inggris (77%) sing melu survey percaya manawa mesin sinau proses kanthi luwih cepet, duwe kenangan luwih apik tinimbang manungsa (76%) lan cenderung ora nggawe kesalahan (73%).

For seven out of 12 key skillsets needed for roles in travel and tourism, technology scores higher than humans. Where humans fare better is in the ‘softer skills’ such as higher emotional intelligence levels (92%), understanding facial expressions (84%) and expressing feelings (93%). Respondents also feel that overall humans provide better security against terrorism than technology such as robots and artificial intelligence.

Richard Singer, Presiden Travelzoo ing Eropa ujar: "Sanajan para pelancong nampa robot lan teknologi bakal duwe peran gedhe kanggo nggawe lelungan luwih aman lan luwih aman sajrone pirang-pirang taun sabanjure, riset kasebut negesake manawa konsumen ora duwe skeptis babagan masrahake kontrol total kanggo keamanane. menyang mesin. "

Nalika ditakoni sapa sing nindakake robot sing luwih apik utawa peran sing gegandhengan karo keamanan manungsa ing bandara, udakara setengah percaya manawa manungsa nindakake performa luwih apik ing scanner keamanan ing bandara (46%), lan nalika mriksa paspor ing kontrol wates (52%). Kasunyatane, siji-sijine peran sing konsumen rasakake teknologi bisa tampil luwih apik, uga manungsa, yaiku ngemot bagasi sing dicenthang menyang pesawat (64%) - nanging mung yen bagasi kasebut wis liwat mriksa keamanan 'manungsa'.

Singer concludes: “We know robots and artificial intelligence are becoming common place in the travel industry, and with the advent of technology allowing us to do things we couldn’t have dreamed just a few years ago, our research shows there’s an expectation of automatons being used to keep us safe too. Travel providers though need to err on the side of caution when deploying robotics in the industry, particularly in customer-facing roles where robots need to work hand-in-hand with humans, if they are going to be accepted by travellers.”

Singer saiki lagi siyap ing World Travel Market, salah sawijining acara plancongan global paling gedhe ing industri kasebut, bebarengan karo Dr Yeganeh Morakabati, profesor pariwisata ing Universitas Bournemouth.
Statistik kunci liyane:

• Luwih saka setengah (54%) percaya kombinasi nggunakake pilot manungsa, lan teknologi pilot otomatis, minangka pilihan sing paling aman.

• 60% wong ujar manawa bakal milih pesawat sing diterbitake manungsa (tanpa pitulung pilot otomatis) tinimbang pesawat sing ditumpaki pilot otomatis (tanpa pitulung saka manungsa).

• Drone sing katelu (35%) mikir drone kudu digunakake kanggo ngawasi udara ing resor sing sibuk / tujuan turis sing populer, amarga bakal luwih aman.

• 18% wong bakal nganggep nunggang mobil tanpa driver, dene 36% ujar ora bakal nate nunggang mobil tanpa sopir.

• 94% yakin bandara Inggris luwih aman utawa aman kaya bandara non-UK.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.