24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
News

Pati liwat Terorisme: Nganti 650% lan ing endi?

Terorisme duwe sawetara kasunyatan:
-10% ambruk ing pati global amarga terorisme ing 2015 dibayangke kanthi munggah pengaruh pengaruh terorisme amarga akeh negara sing nyathet level teroris rekaman

Print Friendly, PDF & Email

Terorisme duwe sawetara kasunyatan:
-10% ambruk ing pati global amarga terorisme ing 2015 dibayangke kanthi munggah pengaruh pengaruh terorisme amarga akeh negara sing nyathet level teroris rekaman
-Sukses militer nglawan ISIL lan Boko Haram nyebabake luwih akeh kematian ing Irak lan Nigeria, nanging kaloro klompok kasebut nyebar teror menyang negara-negara tetangga lan wilayah

-23 negara nyathet jumlah korban paling gedhe amarga terorisme sing kacathet, dibandhingake karo 17 sadurunge ing 2014
-21 saka 34 negara anggota OECD ngalami paling ora siji serangan teroris kanthi mayoritas tiwas ing Turki lan Prancis
Prancis, Turki, Arab Saudi, Kuwait lan Tunisia ngalami peningkatan terorisme sing nyebabake kerusakan 6% ing skor GTI
-Dampak ekonomi terorisme global nganti US $ 89.6 milyar ing 2015
-Jumlah total sing disebabake amarga terorisme mudhun 10% dadi 29,376 ing 2015, miturut Indeks Terorisme Global 2016, ngowahi tren munggah patang taun.



Campur tangan militer nglawan ISIL lan Boko Haram nyebabake nyuda kematian 32% ing Irak lan Nigeria, sing nyumbang kanggo nyuda angka global. Nanging, nalika ISIL lan Boko Haram dadi ringkih ing omah, organisasi kasebut nyebar menyang negara liya, nambah pengaruh terorisme ing saindenging jagad lan menehi kontribusi 6% ing skor GTI taun iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.