24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

UNWTO ngumumake finalis edhisi 13 saka UNWTO Awards

UNWTO wis ngumumake finalis edhisi 13 kanggo UNWTO Awards kanggo Keunggulan lan Inovasi Pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email

UNWTO wis ngumumake finalis edhisi 13 kanggo UNWTO Awards kanggo Keunggulan lan Inovasi Pariwisata.

12 finalis dipilih ing antarane 139 pelamar saka 55 negara. Para pemenang bakal diumumake tanggal 18 Januari 2017 ing Upacara Penghargaan UNWTO, sing diatur kanggo taun kaping papat kanthi kerja sama karo Pameran Pariwisata Internasional Madrid (FITUR / IFEMA).


Penghargaan kasebut ngakoni keunggulan lan inovasi pariwisata ing patang kategori: 1) Kebijakan lan Tata Publik, 2) Perusahaan, 3) Organisasi Non-Pamaréntah lan 4) Riset lan Teknologi.

"Penghargaan UNWTO nggambarake upaya sing ditindakake ing saindenging jagad dening komunitas pariwisata kanggo nuwuhake inovasi lan kebutuhan sektor kanggo maju menyang masa depan sing luwih berkelanjutan lan tanggung jawab" ujare Sekretaris Jenderal UNWTO, Taleb Rifai. "Ing dasawarsa pungkasan, Penghargaan wis nuduhake komitmen gedhe sektor iki kanggo target iki, sing taun iki nduweni arti khusus nalika ngrayakake Pariwisata Berkelanjutan Pembangunan Internasional 2017," ujare.

Inisiatif saka Belgia, Costa Rica, Republik Dominika, Mesir, India, Italia, Yordania, Meksiko, Walanda, Portugal lan Spanyol nyusun dhaptar pencalonan final sing bakal dianugerahi para Awardee tanggal 18 Januari 2017.



Finalis edhisi 13 UNWTO Awards kanggo Keunggulan lan Inovasi Pariwisata

1. Penghargaan UNWTO kanggo Inovasi Kebijakan Publik lan Tata Pemerintahan

- Penggunaan inovatif e-turisme / strategi Mesir 2020, Dewan Penasihat Menteri Pariwisata, Mesir

- Invat.Tur, Dewan Pariwisata Wilayah Valencia, Spanyol

- Indeks kemajuan sosial ing tujuan pariwisata ing Costa Rica, Papan Pariwisata Costa Rica, Costa Rica

- Strategi pangembangan pariwisata berkelanjutan ing Guanajuato, Menteri Pariwisata Negara Bagian Guanajuato, Meksiko

2. Penghargaan UNWTO kanggo Inovasi Usaha

- Nambah warna kanggo urip, Carlson Rezidor Hotel Group, Belgia

- Ecobnb: Komunitas pariwisata berkelanjutan, Ecobnb, Italia

3. Penghargaan UNWTO kanggo Inovasi Organisasi Non-Pamaréntah

- Warisan budaya: alat kanggo kelestarian Situs Warisan Dunia, Petra National Trust, Yordania

- Gawan perusahaan mikro lan cilik ing rantai pasokan pariwisata berkelanjutan, Fundación Tropicalia, Republik Dominika

- Desa Eco Govardhan, India

4. Penghargaan UNWTO kanggo Inovasi Riset lan Teknologi

- Kalkulator karbon Carmacal kanggo paket perjalanan, Asosiasi Agen Perjalanan lan Operator Tur (ANVR) Walanda, Walanda

- Encyclopedia pariwisata, Ulysses Foundation, Spanyol

- Pariwisata IP 4.0, Turismo de Portugal, Portugal

12 finalis bakal nuduhake keahlian lan pengalaman ing Forum Penghargaan UNWTO tanggal 16 Januari 2017, ing Madrid.

Rong dina mengko, tanggal 18 Januari 2017, para pemenang saben kategori bakal diumumake ing Upacara Penghargaan UNWTO lan nedha bengi Gala.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.