24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Tujuan Natal sing paling apik, bandara paling sibuk jenenge

Amerika Serikat dijadwalake dadi tujuan favorit para plancong udara internasional nalika Natal, lan Thailand dadi detik sing kuat, miturut ForwardKeys, perusahaan intelijen lelungan, w

Print Friendly, PDF & Email

Amerika Serikat bakal dadi tujuan favorit para wisatawan udara internasional nalika Natal, lan Thailand dadi detik sing kuat, miturut ForwardKeys, perusahaan intelijen lelungan, sing ngawasi pola perjalanan mbesuk kanthi nganalisa 16 yuta transaksi reservasi saben dina.

Ing antarane sepuluh tujuan utama ing saindenging jagad, AS saiki duwe pangsa 11.4% kanggo wong sing dipesen teka ing periode perjalanan Natal antara tanggal 23 nganti 26 Desember, lan paling ora nginep sewengi.


Adhedhasar pesenan ing tanggal 12 Desember, Thailand bakal duwe pangsa internasional 4.5%; UAE bakal ana ing urutan nomer telu kanthi pangsa 4.3%, China bakal nomer 4 kanthi saham 4.1% lan India nomer lima kanthi saham 3.6%.

Olivier Jager, CEO, ForwardKeys menehi komentar: "Amerika Serikat minangka pasar plancongan paling gedhe ing saindenging jagad, dadi sampeyan ngarepake dadi tujuan utama kanggo Natal lan saliyane, jumlah kita nyekel warga Amerika sing mulih ing musim perayaan. Thailand, kanthi tawaran akeh kanggo pengunjung, saka pantai sing apik nganti candhi sing luar biasa, lan budaya sing ramah para turis, minangka papan sing populer kanggo nglampahi Natal. UEA uga bakal nindakake kanthi apik banget sajrone periode iki amarga kegiatan promosi agresif dening Dubai, nyengkuyung para wisatawan supaya paling ora butuh sewengi turu kanggo nikmati atraksi lokal ”.

USA uga minangka pasar sumber nomer 1, kanthi 16.3% kabeh wong sing plancongan metu. Iki uga nuduhake tuwuhing rasa kuwat nalika lelungan sing dipesen sajrone periode Natal saiki 7.9% sadurunge taun kepungkur. Inggris, Jerman, Kanada lan Australia dadi lima pasar sumber paling dhuwur lan uga nuduhake tuwuhing pesenan sing apik saiki ana 10.5%, 8.8%, 9.5% lan 13.8%.

Nalika nerangake bandara hub internasional paling sibuk, tuwuhing Teluk minangka crita utama. Dubai lan Doha, markas dhasar Emirat lan Qatar Airways, dadi pemimpin lapangan; minangka papan plancongan internasional, transit ing antarane bawana, pesawat pangowahan lan kalorone bakal ditambah kaping pindho kanggo periode sing padha taun kepungkur, kanthi Dubai 14.4% luwih dhisik lan Doha 13.4% ing ngarep.

ForwardKeys uga nyedhiyakake tampilan unik bandara paling sibuk ing dina paling sibuk, Dubai tanggal 23 Desember. Kanthi nganalisa teka ing mbesuk, ForwardKeys ngumumake profil rinci sapa sing bakal ana ing bandara antara jam 7.00 esuk - 8.00, jam sing paling rame.

Analisis kedatangan nalika slot wektu iki nuduhake 37% bakal asale saka Inggris, 8% saka Spanyol lan 7% saka Walanda. Keberangkatan utama yaiku kanggo Inggris 26%, Spanyol 11% lan Arab Saudi 7%.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.