24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Menteri Bartlett kanggo ketemu karo investor ing Spanyol, melu acara UNWTO

Menteri Pariwisata, Hon.

Print Friendly, PDF & Email

Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett bakal lunga menyang Madrid, Spanyol sesuk (14 Januari 2017) kanggo melu ing pirang-pirang pertunangan penting karo mitra wisata strategis, kalebu investor Spanyol utama lan rawuh ing rapat penting Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO).

Menteri Bartlett, sing uga ketua Dewan Anggota Afiliasi UNWTO, diarepake bakal ketemu karo kanca-kancane ing UNTWO sadurunge mlebu perjanjian penting kanggo Jamaika dadi Konferensi UNWTO utama kanggo menandai Taun Internasional Pariwisata Berkelanjutan untuk Pembangunan Internasional 2017. Acara kasebut minangka sing pertama amarga bakal nglibatake loro tangan UNWTO - sektor swasta lan sektor publik - sing nglumpukake acara global.


"Kita seneng banget manawa Jamaica dipilih dadi tuan rumah acara bergengsi kaya ngono. Bakal bareng-bareng ana 157 menteri pariwisata saka saindenging jagad uga partisipasi saka 500 perusahaan sing melu layanan pariwisata, "jarene Menteri Bartlett.

Nalika ing Madrid, Menteri kasebut uga bakal ketemu karo investor Spanyol sing bakal nggawe pengumuman utama babagan properti anyar sing bakal dibangun ing Trelawny.

"Salah siji saka limang pilar strategi pertumbuhan kita yaiku entuk investasi anyar, mula kita kanthi aktif ngupayakake luwih akeh investasi kanggo nambah produk pariwisata Jamaika. Dadi aku kepengin banget bisa ketemu karo wong-wong mau kanggo diskusi babagan properti kasebut, ”jarene.

Menteri kasebut banjur bakal melu ing FITUR, sing dadi Pameran Dagang Pariwisata Internasional paling gedhe kanggo pasar Amerika Ibero mlebu lan njaba. Ing kana, dheweke bakal duwe kesempatan kanggo ketemu pemasok pariwisata lan pimpinan industri saka saindenging jagad kanggo ngganti ide lan praktik paling apik.

Menteri Bartlett dijadwalake bali menyang pulau kasebut tanggal 21 Januari 2017.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.