News

Operator India kanggo tuku nganti 205 pesawat Boeing

Boeing lan SpiceJet dina iki ngumumake komitmen nganti 205 pesawat nalika ana acara ing New Delhi.

Print Friendly, PDF & Email

Boeing lan SpiceJet dina iki ngumumake komitmen nganti 205 pesawat nalika ana acara ing New Delhi.

Pesenan ing pungkasan taun 2016, woro-woro kasebut kalebu 100 737 MAX 8s anyar, pesenan SpiceJet saiki kanggo 42 MAXs, 13 tambahan 737 MAX sing sadurunge diwenehake menyang pelanggan sing ora dingerteni ing situs web Pesenan & Pangiriman Boeing, uga hak tuku 50 tambahan pesawat mabur.


"Kelas pesawat Boeing 737 wis dadi tulang punggung armada kita wiwit SpiceJet diwiwiti, kanthi keandalan sing dhuwur, ekonomi operasi sing kurang lan kenyamanan," ujare Ajay Singh, Ketua lan Direktur Urusan, SpiceJet. "Kanthi generasi sabanjure 737 lan MAX 737, kita yakin bisa kompetitif lan tuwuh kanthi bathi."

SpiceJet, operator jet all-Boeing, ngatur urutan kaping pisanan karo Boeing ing taun 2005 kanggo Next-Generation (NG) 737s lan saiki ngoperasikake 32 737 NGs ing armada.

"Kita diajeni luwih saka sepuluh taun kerja sama karo SpiceJet kanthi komitmen nganti 205 pesawat," ujare Ray Conner, Wakil Ketua, Perusahaan Boeing. "Ekonomi 737 MAXs bakal ngidini SpiceJet bisa mbukak pasar anyar kanthi nguntungake, ngembangake kanthi interaktif ing India lan liya-liyane, lan menehi pelanggan pengalaman penumpang sing unggul."

737 MAX nggabungake mesin CFM Internasional LEAP-1B teknologi paling anyar, winglet Teknologi Lanjut, lan perbaikan liyane kanggo ngasilake efisiensi, reliabilitas, lan kenyamanan penumpang paling dhuwur ing pasar lorong tunggal.

Pesawat anyar kasebut bakal nyedhiyakake nggunakake bahan bakar luwih murah 20 persen tinimbang 737 Generasi Sabanjure lan biaya operasional paling murah ing kelas - 8 persen saben kursi kurang saka pesaing sing paling cedhak.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.