24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Denmark Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

Inggris nerbitake larangan entri kemul kanggo kabeh wong sing teka saka Denmark

Inggris nerbitake larangan entri kemul kanggo kabeh wong sing teka saka Denmark
Inggris nerbitake larangan entri kemul kanggo kabeh wong sing teka saka Denmark
ditulis dening Harry S. Johnson

Ngutip uneg-uneg babagan galur anyar saka Covid-19, pamrentah Inggris wis nerbitake larangan lelungan kemul sing nolak mlebu kabeh sing teka saka Denmark.

Larangan perjalanan Inggris sing anyar ditrapake kanggo kabeh wong sing teka kanthi langsung utawa ora langsung saka Denmark, lan diwiwiti wiwit dina Setu esuk.

Warga lan warga Inggris bakal diwenehake, nanging kudu ngalami karantina 14 dina.

Dina Jumuah, panguwasa Inggris ngilangi Denmark saka dhaptar koridor perjalanan, tegese para penumpang sing teka saka negara kasebut ora bisa ngliwati wektu mandhiri sawise mlebu ing tanah Inggris.

Keputusan kasebut sawise ditemokake galur anyar Covid-19 sing nyebar ing peternakan mink ing Denmark lan wis nginfeksi sawetara manungsa. Institut Serum Negara, sing ngatasi penyakit infeksi ing negara kasebut, wis ngidentifikasi 214 wong kanthi varian anyar virus corona.

Negara kasebut mutusake kanggo ngilangi kabeh komplotan mink, sing udakara ana 15 nganti 17 yuta, minangka pancegahan. Denmark minangka salah sawijining produsen bulu mink paling gedhe ing donya. Para ilmuwan Denmark percaya yen galur anyar bisa uga nambah resistensi vaksin Covid-19 mbesuk. Munculake galur anyar uga diselidiki dening Organisasi Kesehatan Dunia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.