24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Lufthansa nawakake FlyingLab kanggo penumpang sing miber menyang New York Fashion Week

Mode lan teknologi minangka tema Lufthansa FlyingLab nomer loro ing tanggal 8 Februari 2017. Sajrone penerbangan no.

Print Friendly, PDF & Email

Mode lan teknologi minangka tema Lufthansa FlyingLab nomer loro ing tanggal 8 Februari 2017. Sajrone penerbangan no. LH400 saka Frankfurt menyang New York, para penumpang bakal dirawat ing rong pertunjukan mode lan telung ceramah ahli, lan uga bakal duwe kesempatan kanggo nyoba macem-macem teknologi sing bisa digunakake inovatif. Klompok target yaiku penumpang sing arep menyang New York Fashion Week, sing diwiwiti tanggal 9 Februari 2017.


Desainer mode New York, Rubin Singer, bakal nyedhiyakake pilihan kanggo koleksi musim semi / musim panas wanita 2017, uga elemen saka koleksi musim gugur / musim salju sing bakal teka. Iki bakal dadi pertama kaline koleksi desainer anyar ditampilake ing dhuwure 10,000 meter. "Minangka desainer, aku mesthi golek cara anyar kanggo nampilake desaine," ujare Rubin Singer. "Aku ngarep-arep momen glamourous, unik lan ora bisa dilalekake ing awan."

Kanggo pertunjukan, model bakal ngowahi aisle tengah pesawat dadi catwalk. Lan supaya kabeh penumpang duwe tampilan model sing apik lan bisa ngrungokake presenter kanthi bener, ing endi wae lungguh ing pesawat kasebut, Lufthansa nginstal sistem konferensi ing pesawat kanthi enem kamera. Minangka maskapai pertama ing saindenging jagad sing nglakoni, Lufthansa uga bakal nyiyapake streaming video langsung ing papan sing bakal ditampa saben tamu liwat hotspot Wifi pesawat. Kanggo nindakake iki, kabeh sing dibutuhake yaiku piranti sing bisa nampa Wifi, kayata smartphone, tablet utawa laptop. Wicara ahli, saben 20 menit suwene, bakal disiarake kanthi cara sing padha menyang saben kursi ing Boeing 747-8. Penumpang ing penerbangan sangang jam iki uga bakal diwenehi kesempatan kanggo nyoba tes sing bisa dipakai, wiwit saka gelang liwat headphone nganti pelacak kesehatan.



FlyingLab bakal dibunderaké kanthi pertunjukan busana khusus sing digawe karo kru Lufthansa. Dheweke bakal nampilake pengaruh tren fashion ing seragam pramugari sajrone 60 taun kepungkur. Kanggo cocog karo tema iki, para penumpang nyatane bakal lungguh ing jet jumbo sing wis dicet khusus ing desain livery Lufthansa taun 1970an. "FlyingLab kita tegese Minggu Fashion bisa diwiwiti sadurunge kita pindhah saka Frankfurt. Program kanggo acara kasebut menehi demonstrasi sing jelas babagan prekara saiki sing nyebabake tampilan visual uga tren mode, "ujare Alexander Schlaubitz, Kepala Pemasaran ing Lufthansa German Airlines.

FlyingLab minangka platform inovasi terbuka kanggo Lufthansa Airlines. "Penumpang nggunakake wektu sajrone penerbangan kanthi luwih efektif nganggo FlyingLab lan mlebu swasana lan pikiran sing pas nalika tekan tujuan sing dituju," ujare Schlaubitz. Tema kanggo FlyingLabs dijupuk saka teknologi, kesehatan, lan kesinambungan saiki. Premiere kanggo FlyingLab yaiku tema "Reality Virtual" sing dianakake tanggal 1 Juli 2016 nalika pesawat menyang Silicon Valley. FlyingLab kalebu rong bagean - ing tangan siji, ceramah utawa presentasi lan, ing sisih liyane, tes produk. Milih ora entuk biaya apa-apa - penumpang mung kudu tuku tiket kanggo penerbangan sing dimaksud, lan ora dadi masalah kelas pesenan sing ana. "A FlyingLab kanthi aktif nggabungake para penumpang menyang pertimbangan inovasi saiki saka Lufthansa Group, ”Ujare Dr. Torsten Wingenter, Kepala Inovasi Digital. "Bebarengan karo mitra, kita nyoba inovasi ing papan lan saengga entuk ilmu kanggo pembangunan luwih lanjut". Rencana mbesuk uga nyakup platform FlyingLab lan teknologi penyiaran menyang perusahaan liyane kanggo upaya inovasi, saengga para tamu uga bisa nyiapake acara kanthi presentasi lan konten individu ing perjalanan.

Digitalisasi duwe peran penting ing kabeh FlyingLabs. "Ing sawetara industri, efek kasebut bakal ditrapake kanthi luwih cepet lan luwih nyata tinimbang liyane. Ing jagad mode, iki pancen durung cetha, nanging pakean busana ndadekake pangembangan kasebut nyata, "ujare Dr. Wingenter. Dr. Amanda J. Parkes, Kepala Teknologi lan Riset ing Inkubator Manufacture NY bakal ngomong babagan kemajuan teknologi ing industri mode. Heiko Hebig, sing tanggung jawab kanggo Kemitraan Strategis Eropa Lor ing Instagram, bakal nyorot pentinge industri mode kanggo platform foto. Ahli digital Maks Gioardano saka perusahaan konsultasi Kreait, bakal ngupayakake babagan perkembangan teknologi sing bisa dipakai.

Dek ndhuwur ing pesawat LH400 bakal digunakake minangka ruang ganti lan area mburi panggung kanggo pameran mode. Sajrone penerbangan, para penumpang bakal diwenehi kesempatan kanggo ngrampungake rambut kanthi profesional dening penata gaya Redken supaya dheweke siyap banget tekane ing metropolis mode. Tamu sing dipilih bakal nikmati presentasi eksklusif jam tangan tanggal 9 Februari ing toko unggulan Breitling ing Madison Avenue.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.