Warta Pamrentah News wong Mbangun maneh Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata Seychelles sing mentas diangkat dadi Pengawasan Mbukak maneh Tujuan

Menteri Pariwisata Seychelles sing mentas diangkat dadi Pengawasan Mbukak maneh Tujuan
Rapat Pasukan Tugas Menteri Pariwisata Seychelles

Sing mentas diangkat Seychelles Menteri Pariwisata Luar Negeri lan Pariwisata, Pak Sylvestre Radegonde, gabung karo tugas Pasukan Tugas Pariwisata sing pisanan saka pusat karantina Hotel Beau Vallon Bay, Jumuah, 6 November 2020.

Panitia tenaga kerja Pariwisata sing kasusun saka perwakilan sektor publik lan swasta sing relevan diwajibake ngawasi kabeh masalah sing ana gandhengane karo pambukaan maneh tujuan sajrone periode kasebut sing dikuasai pandemi COVID-19.

Nalika rapat kasebut, Pak Radegonde ngucapake matur nuwun marang kabeh peserta amarga wis menehi sumbangan gedhe kanggo restart industri pariwisata lan dhukungan kanggo kerja panitia kasebut negesake kebutuhan terus-terusan kanggo ngimbangi pertimbangan keamanan kesehatan masyarakat kanthi mbalekake industri pariwisata ing trek.

"Aku wis kesengsem karo karya sing ditindakake panitia iki nganti saiki. Tugase ora gampang. Iki saldo ing antarane ekonomi lan kesehatan. Aku ngarep-arep banget nggawa sumbanganku kanggo mesthekake yen pariwisata Seychelles muncul kanthi luwih stabil saka pandemi iki. Kita kudu nggawa kapercayan maneh. Ayo kita nganut inovasi lan tumindak kanthi tegas, "jarene menteri sing ditunjuk.
Sajrone rapat kasebut, anggota panitia menehi update babagan masalah sing ana gandhengane karo keputusan sing dijupuk dening pasukan tugas nganti saiki.

Menteri sing ditunjuk kasebut dijadwalake babagan fungsi klasifikasi negara, protokol tes PCR, kemajuan panyiapan pitulung dhukungan kanggo piranti lunak Otoritas Perjalanan Kesehatan Seychelles kanthi lokal ing antarane poin kerja liyane. 

Pasukan Tugas Pariwisata sadurunge dipimpin dening mantan menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan lan Laut, Pak Didier Dogley

Warta liyane babagan Seychelles

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.