Warta Breaking Bahrain Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Spanyol Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Sekretaris Jenderal UNWTO sing anyar?

Kabar 1386
ditulis dening Juergen T Steinmetz

The scam sing sampurna to milih maneh Zurab Pololikashvi dadi Sekretaris Jenderal UNWTO bisa wae lagi rusak. Zurab Pololikashvi saiki duwe kompetisi ing pemilihan maneh dadi Sekretaris Jenderal kanggo Organisasi Pariwisata Dunia.

Iki dirusak dening Mulia Mai binti Mohammed Al Khalifa saka Bahrain

Iki kedadeyan ing wektu kritis nalika epidemi global lan tantangan sing durung nate dipikirake kanggo dunia pariwisata.

Wingi Pamrentah Bahrain ndhaptar Mai binti Mohammed Al Khalifa ing Sekretariat UNWTO kanggo saingan ing pemilihan Januari kanggo Sekretaris Jenderal UNWTO.

UNWOT

Sapa Mai binti Mohammed Al Khalifa?

Mai binti Mohammed Al Khalifa diangkat dadi Menteri Informasi ing Bahrain ing taun 2009. Dheweke dadi wanita pertama sing dadi Menteri Informasi ing Bahrain.  Dheweke dadi Ketua Dewan Pusat Regional Arab kanggo Warisan Dunia lan Presiden Otoritas Bahrain kanggo Budaya lan Antiquities. Dheweke njabat dadi Menteri Budaya Bahrain. Ing 2014 ing Daftar Timur Tengah Forbes wanita Arab sing paling kuat dheweke dadi nomer enem.

Minangka menteri budaya, dheweke kerja kanggo nyengkuyung para seniman ing Bahrain.

Ing Anniversary 50th World Monuments Fund ing 21 Oktober 2015 ing New York City, Mai binti Mohammed Al Khalifa dianugerahi Watch Award amarga perane nglestarekake monum lan budaya Bahrain.

Ing 2017 dheweke dadi Duta Besar Khusus Pariwisata Berkelanjutan Internasional kanggo Pembangunan Internasional dening Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO).

Konfirmasi kasebut diwenehake saka sumber Inggris sing cedhak karo calon kasebut.

Kangge, dhukungan wis teka saka kabeh penjuru jagad. Iki minangka perkembangan warta anyar lan eTurboNews bakal nganyari crita iki lan / utawa nambah jangkoan mbesuk babagan pangembangan iki. eTurboNews nyengkuyung pihak sing pengin menehi komentar kanggo klik ing kene lan hubungi publikasi iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.