News

Las Vegas tujuane kanggo narik wisatawan saka India

Otoritas Las Vegas lan Pengunjung pengin nggawa luwih akeh wong sing teka kanggo ngunjungi kanca lan sedulur saka India sing wis mapan ing AS.

Print Friendly, PDF & Email

Otoritas Las Vegas lan Pengunjung pengin nggawa luwih akeh wong sing teka kanggo ngunjungi kanca lan sedulur saka India sing wis mapan ing AS. Wilayah dorong liyane yaiku pasar insentif, amarga Las Vegas wis akeh papan lan fasilitas sing kasedhiya kanggo nangani segmen pasar lelungan lan pariwisata iki.

Rafael Villanueva, Direktur Senior Sales Internasional kanggo Konvensi lan Pengunjung Las Vegas, ujar nalika kunjungan tanggal 16 Februari menyang New Delhi, India, manawa Las Vegas ngupayakake promosi pasar pariwisata Bebas Bebas (FIT) mewah saka India.


Villanueva ujar manawa mung 12 nganti 15 persen saka 42.9 yuta pengunjung sing saben taun teka ing Las Vegas, bisa Gamble. Sisane pengin seneng hiburan, tur, blanja, lan panganan. Akeh pengunjung sing nggabungake lelungan menyang Las Vegas kanthi lelungan, kanthi Grand Canyon ing negara Arizona kalebu dhaptar sing paling dhuwur, uga 6 taman nasional sing gampang digayuh. Téater lan pertunjukan saben dina minangka atraksi utama ing Vegas, lan kutha kasebut nawakake luwih saka 890 rencana perjalanan kanggo digunakake para pengunjung.

Kutha iki duwe 150,000 kamar hotel sing bisa dipilih, sing meh meh 90 persen padunung. Ing taun 2019, bakal ana luwih akeh kamar hotel, kanthi luwih saka 5,000 bakal ditambahake, uga pusat konvensi sing anyar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.