News

Kutha Colorado: Toko ganja liwat-drive minangka ide sing kreatif lan inovatif

Drive pertama liwat toko pot ing negara bagian Colorado bakal mbukak para perokok ganja rekreasi ing kutha Parachute wulan ngarep sawise diwenehi lisensi bisnis minggu kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email

Drive pertama liwat toko pot ing negara bagian Colorado bakal mbukak para perokok ganja rekreasi ing kutha Parachute wulan ngarep sawise diwenehi lisensi bisnis minggu kepungkur.

Tumbleweed Express dijadwalake mbukak lokasi drive-through pertama negara kasebut ing lokasi bekas cuci mobil ing wulan Maret sawise Dewan Wali Parasut menehi ijin kasebut.

Tumbleweed Express dijadwalake mbukak lokasi drive-through pertama negara kasebut ing lokasi bekas cuci mobil ing wulan Maret sawise Dewan Wali Parasut menehi ijin kasebut.


Sadurunge lisensi kasebut diterbitake dina Kamis pungkasan, Tumbleweed Express kudu ngresiki sawetara alangan sing ditemtokake dening Divisi Penegak Marijuana (MED).

Agensi kasebut ujar manawa toko ora bisa ngidini wong sing luwih enom saka 21 taun ing papan kasebut, sanajan ana ing kursi mburi mobil. Sing duwe uga diwajibake nggawe manawa situs kasebut bakal dilengkapi kamera keamanan lan pengawasan. Salajengipun MED mrentah supaya ganja ora katon saka njaba dispensary.

Town of Parachute, sawijining komunitas cilik kanthi pedunung 1,100 wong, nampani inisiatif bisnis anyar amarga penjualan mariyuana nyumbang meh 30 persen mung udakara $ 1 yuta saka pendapatan pajak penjualan kutha ing 2016, miturut pejabat.

"Kita mikir manawa drive-through minangka ide sing kreatif lan inovatif," ujare Manajer Kota Parachute Stuart McArthur. "Warta sing apik banget yaiku bisnis liyane sing entuk manfaat."

McArthur nambahake manawa drive liwat sales gulma bakal ngasilake luwih akeh kanggo kabeh kutha amarga pengunjung Tumbleweed Express bakal mandheg ing bisnis liyane nalika ana ing kutha.

Sawise legalisasi ganja rekreasi ing saindenging negara ing taun 2014, Colorado nambah pethi sing ngasilake pajak. Pungkasan taun kepungkur, penjualan pot ing negara kasebut ngasilake pajak lan biaya udakara $ 200 yuta, miturut Departemen Pendapatan Colorado.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.