News

Cunard ngluncurake program pelayaran armada 2018-2019

Merek pelayaran mewah, Cunard, saiki ngumumake program Januari nganti Mei 2019 sing diarani 'Oceans of Discovery' sing bakal kalebu pelayaran menyang Alaska.

Print Friendly, PDF & Email

Merek pelayaran mewah, Cunard, saiki ngumumake program Januari nganti Mei 2019 sing diarani 'Oceans of Discovery' sing bakal kalebu pelayaran menyang Alaska.

Iki bakal dadi pertama kaline armada saiki wis kesah menyang Alaska, lan kaping pisanan jalur pelayaran bakal mlebu ing kana luwih saka 20 taun. Saka Januari nganti Mei 2019, kapal penggedhe ikon Cunard Ratu Mary 2 lan adhine Ratu Elizabeth lan Ratu Victoria bakal nempuh 49 negara beda lan 109 tujuan. Saka antarane, 21 wong liya yaiku panggilan prawan lan tujuan anyar sing nyenengake kalebu Boracay (Phillipines), Akita (Jepang) lan Goa (India).


Wiwit Cunard ngrintis konsep lelayaran jagad ing taun 1922, kapal kasebut wis nindakake luwih akeh pelayaran jagad lan ngirim luwih akeh kapal ing saindenging jagad tinimbang garis penumpang liyane. Selaras karo tradhisi sing hebat iki, Cunard bakal nglakokake sirkuit lengkap ing Ratu Victoria ing taun 2019, nalika Ratu Mary 2 lan Ratu Elizabeth bakal nindakake pelayaran eksotis sing nawakake rencana perjalanan sing luwih akeh, luwih jero lan fokus ing wilayah tinimbang sadurunge.

"Program Musim Dingin 2019 debut 'Segara Penemuan, dening Cunard,'" ujare Josh Leibowitz, Wakil Presiden Senior, Cunard Amerika Utara. "Ing saindenging armada, program Cunard's Winter 2019 kalebu jagad iki, kalebu papan sing wis pirang-pirang taun suwene ora dolan. Rencana perjalanan kita wis dirancang kanggo nawakake dina sing apik ing pelabuhan uga akeh wektu kanggo para tamu santai lan nikmati kabeh sing ditawakake kapal. "

Anggota Klub World Cunard bakal bisa pesenan kanthi eksklusif kanthi tugas stateroom wiwit tanggal 28 Maret 2017, lan pesenan bakal dibukak kanggo publik tanggal 29 Maret 2017.

Ratu Elizabeth

Ing taun 2019, Ratu Elizabeth nawakake serangkaian pelayaran ulang-alik saka pelabuhan internasional sing nawakake rencana perjalanan sing luwih jero, luwih sugih lan luwih fokus ing wilayah. Ing antarane penyebaran omah iki bakal ana Grand Voyages sing eksotis sing ngrebut imajinasi lan semangat petualangan para pecinta lelungan ing saindenging jagad. Kalebu ing penyebaran Ratu Elizabeth yaiku pelayaran 27 wengi saka Yokohama menyang Vancouver lan Cunard bakal lelayaran ing perairan Alaska kaping pisanan sajrone 20 taun.

Fitur penyebaran Musim Dingin Ratu Elizabeth 2019:

• 25 kombinasi plancongan udakara jam 5 nganti 38 bengi
• 54 bandar
• 18 negara
• 25 panggilan prawan kanggo Ratu Elizabeth kalebu:

o Australia: Busselton (kanggo Kali Margaret); Pulo Kangaroo; Hobart; Burnie; Port Arthur
o Selandia Baru: Akaroa (kanggo Christchurch); Bergambar
o Filipina: Boracay
o Jepang: Hakodate; Akita; Kanazawa; Sakaiminato; Yatsushiro (kanggo Kumamoto); Aomori; Muroran (kanggo Sapporo)
o Amerika Serikat & Kanada: Sitka, Ala.; Kodiak, Ala.; Anchorage, Ala.; Juneau, Ala.; Skagway, Ala.; Titik Selat Icy, Ala.; Ketchikan, Ala.; Victoria, SM; Vancouver, SM

• Sewengi nginep ing Amsterdam, Cape Town, Hobart lan Wellington
• Pelayaran pesiar ing Taman Nasional Fiordland, Selandia Baru lan Marlborough Sound, Selandia Baru
• Waterfronts kutha ikon: Cape Town, Sydney lan Auckland
• 23 Situs Warisan Donya UNESCO

Yokohama to Vancouver (Q915)

Sawise pirang-pirang kapal pesiar Jepang, Ratu Elizabeth bakal nyebrang Pasifik Lor lan Teluk Alaska sing arep menyang Vancouver. Pelayaran iki bakal teka ing sisih lor Jepang, uga distrik Sakhalin Rusia sing adoh lan nggumunake nalika arep menyang Alaska lan British Columbia. Dheweke bakal nglakoni pelayaran sing kaping pisanan ing Alaska.
Pelayaran Transoceanic

Penyebaran port ngarep individu sing diandharake ing ndhuwur bakal dipisahake karo Grand Voyages sing nawakake campuran port sing apik, sawetara sing ana ing wilayah Cunard bali sawise pirang-pirang taun.

• Southampton nganti Melbourne (Q902C)
• Melbourne nganti Yokohama (Q912)
• Yokohama nganti Vancouver (Q914B)

Ratu Victoria

Ratu Victoria bakal ngoperasikake Cunard's World Voyage sejatine ing taun 2019 lan bakal ngrampungake Circumnavigation Westbound klasik liwat Terusan Panama. Perjalanan kasebut bakal mangkat saka Southampton lan bakal diwiwiti kanthi nyebrang Atlantik menyang Florida liwat Kepulauan Atlantik, banjur bagean saka Karibia lan Trans-Panama. Ratu Victoria banjur bakal nyebrang Pasifik liwat Hawaii lan Samoa menyang Selandia Baru. Saka kana, dheweke bakal melu Sydney, Gold Coast Australia lan Great Barrier Reef sadurunge lelungan menyang Hong Kong liwat Darwin lan Vietnam. Sawise ngunjungi Asia, Ratu Victoria bakal bali menyang Southampton liwat Singapura, Samudra Hindia lan Afrika Selatan.
Fitur penyebaran Musim Panas Ratu Victoria 2019:

• 37 kombinasi plancongan udakara jam 2 nganti 107 bengi
• 40 bandar
• 24 negara
• 1 panggilan prawan kanggo QV ing Malacca, Malaysia
• Sewengi nginep ing San Francisco, Sydney, Hong Kong lan Cape Town
• Ngirim Terusan Panama
• Waterfronts kutha ikonik; Sydney, Hong Kong, Singapura lan Cape Town
• 26 Situs Warisan Donya UNESCO

Ratu Maria 2

Penyebaran musim dingin Ratu Mary 2 kalebu program Grand Voyages, dening Cunard & Regions of the World, dening Cunard ing Mediterania, Teluk Arab, Samudra Hindia lan Timur Jauh. Pelayaran kasebut dawa nganti siji nganti telung minggu nanging bisa dikombinasikake kanthi macem-macem cara supaya tamu bisa nggawe pengalaman lelungan sing ideal saka lan menyang kutha ikon sing dipilih.

Perjalanane diwiwiti ing New York kanthi nyebrang Transatlantik menyang Southampton. Banjur bakal lelungan menyang Teluk Arab liwat Laut Mediterania lan Terusan Suez. Saka kana, Ratu Mary 2 bakal nyebrang Samudra Hindia lan mlebu Asia liwat selat Malaka sing wis akeh lelungan. Sawise iku, dheweke bakal lelungan menyang sisih lor liwat Malaysia lan Hong Kong menyang China, lelayaran nganti tekan Beijing sadurunge nuli mulih. Perjalanan bali bakal dituju ing pelabuhan ing Korea, Vietnam lan India uga pilihan tujuan liyane ing Samodra India lan Mediterania sing diakhiri karo Transatlantic Crossing saka Southampton bali menyang New York.

Fitur penyebaran Musim Dingin Ratu Mary 2:

• 28 kombinasi plancongan udakara jam 7 nganti 108 bengi
• 36 bandar
• 25 negara
• 4 prawan nelpon Ratu Mary 2 ing Doha, Qatar; Mormugao, India; Seogwipo, Pulo Jeju, Korea Selatan lan Chennai, India
• Sewengi nginep ing Haifa, Singapura (rong wengi sing kapisah), Hong Kong, Shanghai lan Tianjin (kanggo Beijing)
• Ngirim Terusan Suez
• Waterfronts kutha ikonik; New York, Singapura, Hong Kong lan Shanghai
• 42 Situs Warisan Donya UNESCO

Pelayaran Fleet Tambahan 2018-2019

Saliyane ngluncurake program musim salju ing Cunard ing taun 2019, Cunard seneng ngumumake tambahan Salib Transatlantik, Short Break, lan Pelayaran Kapuloan Karibia & Atlantik sing kasedhiya ing Ratu Mary 2, Ratu Victoria lan Ratu Elizabeth.

Iki kalebu plancongan 14 malam ing New York menyang swarga Karibia sing ora ana tandhingane ing Desember 2018 lan plancongan Transatlantik Cross-7 sing apik ing Queen Mary 2 ing wulan Januari lan April 2019.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.