24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel News

Seychelles: Bisa, nyenengake lan bisnis

00cc_36
00cc_36
ditulis dening Nell Alcantara

Dewan Pariwisata Seychelles (STB) kerja sama karo PromoAgv.com, Qatar Airways lan Avani Seychelles Barbarons Resort & Spa kanggo kegiyatan patang dina. Operasi sing kanthi tema "Work, Fun and Business," fokus ing promosi.

Pulo Seychelles nampani "Connect17" dening ESCAET menyang gisik sing anyar. Tujuane supaya para pelancong duwe kesempatan entuk lan nambah ilmu babagan macem-macem produk ing kene uga ningkatake pertukaran antar mitra utama industri pariwisata Prancis lan Seychelles lokal lan Prancis. Minangka acara kaping sanga acara iki dianakake nanging dadi acara kaping pisanan kanggo Seychelles.

Ana 40 agensi lelungan bebarengan karo 15 mitra label gedhe ing industri pariwisata saka Prancis yaiku operator tur, perusahaan asuransi lan sekolah pariwisata sing melu kegiatan iki. 40 agensi perjalanan dipilih sawise melu sayembara sing dianakake ing wulan November taun kepungkur, kanthi ndhaptar online ing situs web PromoAgv.com.

Kaca kasebut khusus kanggo operasi Seychelles lan mengko nggawe proses e-pembelajaran ing papan sing dituju supaya bisa nduweni kualifikasi. Pemenang diumumake ing wulan Januari 2017.


Sajrone patang dina, operator tur bebarengan karo mitra utama duwe kesempatan kanggo nemokake lan ngrasakake Seychelles liwat kunjungan sejarah lan pulau sing dikarepake uga liwat sawetara episode lokakarya kanggo upaya sesambungan karo perusahaan manajemen tujuan lokal yaiku Layanan Perjalanan Creole lan Mason Plancongan, duwe mitra wisata ing acara kasebut lan uga komunikasi karo merek Prancis gedhe sing kalebu Amadeus, AMSLAV, FRAM, FTI Travel, Solea, TUI Salaun.

Pendhiri PromoAgv.com lan "Sambungake" Jean-Michel Roger nyebutake iki minangka kesempatan sing diwenehake kanggo agensi perjalanan kanggo ketemu lan ijol-ijolan kanggo promosi dialog antarane agensi perjalanan lan mitra utama kita.

Dheweke uga nerangake manawa adoh saka prosedur normal "Sambungake" taunan ing taun iki, pisanan ngenalake "sesi kencan cepet" ing antarane 40 tamu lan 15 mitra; ide yaiku nggawe kontak lan nggawe penghubung ing antarane, saengga diskusi.

Ngiringi grup kanggo acara iki ing Seychelles yaiku Direktur STB kanggo Eropa sing mapan ing Paris Bernadette Willemin. Dheweke ujar manawa seneng banget nampani delegasi iki menyang Seychelles, menehi tandha acara iki minangka acara sing bakal dadi kenangan uga kanggo STB.

Layanan Travel Creole lan Mason's Travel uga nuduhake apresiasi marang STB kanggo inisiatif kasebut lan diwenehi kesempatan kanggo nyedhiyakake layanan sing ditawakake ing darat lan ing laut kanggo agensi perjalanan lan operator tur sing mitra.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Nell Alcantara