24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
budaya Warta Pamrentah Mexico Breaking News News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Situs sing sampurna kanggo porno diwasa bisa mbantu pariwisata ing Taman Nasional Meksiko

Situs sing sampurna kanggo porno diwasa bisa mbantu pariwisata ing Taman Nasional Meksiko
Chiapas
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Taman nasional Meksiko iki sampurna kanggo njupuk foto super panas, sing durung nate dipikolehi, iki pertama kaline model lan aktris njupuk foto ing Grand Canyon Sumidero, kalebu patang prau ing kapal.

Canyon lan taman nasional minangka situs turis paling penting nomer loro ing Chiapas, umume pengunjung Meksiko sing ndeleng jurang saka prau sing mlebu kali saka Chiapa de Corzo.

The Taman Nasional Canyon Sumidero, wilayah alam sing dilindhungi federal ing Meksiko sing nganti 21,789 hektar (53,840 hektar) liwat papat kotamadya negara Chiapas. Taman iki dikelola dening Komisi Nasional Area Lindung Alam (CONANP). Umume vegetasi ing taman iki kalebu alas udan sing asor nganti sedhengan, kanthi alas cilik saka alas pinus campuran lan suket. Ing pucuk sisih lor canyon kasebut yaiku Bendungan Chicoasén lan wadhuk buatan, salah sawijine ing kali Grijalva, sing penting kanggo panyimpenan banyu lan generasi tenaga listrik ing wilayah kasebut.

Klompok aktor film diwasa iki asipat alami lan saiki bisa uga dikenani tuduhan amarga liar ing taman nasional Meksiko.

Alex Marín, Mía Marín, Giselle Montes lan Yamileth Ramírez syuting dalan papat nalika prau kasebut nyabrang Kali Grijalva ing Sumidero Canyon ing Chiapas, Meksiko, minggu kepungkur, nyebabake Komisi Nasional Area Proteksi Alam Alami dijaluk njaluk tuduhan Sumidero Canyon minangka papan kanggo spesies sing kaancam bakal punah, kaya baya kali, monyet laba-laba, lan ocelot.

Ora kabeh wong nglawan klompok kasebut. Manuel Niño Gutiérrez, presiden Asosiasi Hotel lan Motel Chiapas Tengah, marang Diario Cambio manawa video kasebut bisa mbantu ngatasi industri pariwisata sing ngilangi wilayah kasebut.

"Mesthi wae, aku ndeleng minangka promosi menyang tujuan," ujare Gutiérrez. "Dheweke (aktor) teka amarga papan sing aman lan dheweke milih lokasi iki amarga asale."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.