Kamboja tumindak 'paket stimulus' kanggo industri pariwisata

kamboja_0
kamboja_0
ditulis dening editor

Pamrentah Kamboja lan perusahaan perjalanan pribadi wis ngusulake langkah insentif sing tujuane kanggo stimulasi sektor pariwisata ing rapat ing Phnom Penh minggu kepungkur, Asosiasi Kamboja

Print Friendly, PDF & Email

Pamrentah Kamboja lan perusahaan perjalanan pribadi wis ngusulake langkah insentif sing tujuane kanggo stimulasi sektor pariwisata ing rapat ing Phnom Penh minggu kepungkur, ujare Asosiasi Agen Perjalanan (CATA) Kamboja.

Ho Vandy, ketua ketua Grup Kerja Pariwisata CATA, marang koran lokal Phnom Penh Post manawa anggota sektor swasta ketemu karo Menteri Pariwisata Kamboja Thong Khon kanggo ngrembug babagan kemungkinan pengecualian visa kanggo turis, bisa uga nambah penerbangan saka Bangkok menyang Siem Reap, lan inisiatif liyane.

Thong Khon bakal menehi proposal kasebut menyang Menteri Ekonomi lan Keuangan dina Rebo, ujare Ho Vandy, kanggo netepake manawa langkah-langkah kasebut bisa ditrapake kanthi finansial. Udakara rong yuta turis ngunjungi Kamboja saben taun lan saben wong kudu mbayar biaya visa paling ora udakara $ 20.

Ho Vandy nerangake manawa langkah insentif penting banget amarga Iklim ekonomi. "Yen pamrentah ora njupuk tindakan… kita bakal nemoni masalah serius ing sektor pariwisata," jarene.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.