Warta Breaking Armenia Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Georgia Singapur

Armenia ujar ora menyang UNWTO, kenapa?

ArmeniaMin
ArmeniaMin
ditulis dening editor

Sasi kepungkur, menteri Pariwisata Armenia, Hon. Vahan Martirosyan, gabung karo 6 calon liyane kanggo saingan ing balapan kasebut kanggo dipilih dadi Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO).

Minggu iki Armenia mundur nominasi. Penarikan Armenia durung diumumake kanthi resmi nanging bocor menyang eTN.

Sumber eTN nyatake keputusan kanggo mundur bisa uga minangka asil saka sawetara prekara sing dipertanyakan ing balik kedadeyan antara Presiden Georgia, Giorgi Margvelashvili, lan pimpinan negara liya.

Georgia nunjuk dadi duta besar sing saiki kanggo UNWTO ing Madrid, Hon. Zurab Pololikashvili kanggo nyalonake jabatan paling dhuwur ing pariwisata jagad. Presiden Georgia Martisoyan wis ndhukung dhukungan kanggo calon Georgia. Wong njero ujar marang eTN: "Calon asli yaiku presiden Georgia yaiku Giorgi Margvelashvi."

Luwih, sumber eTN nyaranake mundur saka Armenia bisa uga adhedhasar diskusi kasebut lan kesepakatan jabat tangan antarane Presiden Georgia, lan Presiden Armenia, Serzh Sargsyan, kanggo nggampangake kabutuhan bebarengan sing durung mesthi ana gandhengane karo pariwisata.

Azerbaijan dikenal minangka saingan, sawetara ujar mungsuh mungsuh Georgia. Pers Azerbaijan nglaporake dina iki: "Melu perang kanggo jabatan Direktur Jenderal UNESCO, Azerbaijan nyingkiri partisipasi ing pemilihan Sekretaris Jenderal UNWTO lan njupuk risiko bisa ngrusak hubungan karo Organisasi Pariwisata Dunia, minangka warga negara Armenia duwe kesempatan kanggo nuntun. ”

eTN gumantung karo sumber sing dingerteni, ora bisa konfirmasi mandhiri saiki.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.