Warta Breaking Maroko Rilis pers Nganyari Destinasi Plancongan

Hilton ndeleng ekspansi Afrika Lor

0a1a1a1
0a1a1a1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Hilton menehi tandha maksud kanggo ngembangake ekspansi ing Afrika Lor kanthi nggawe kantor pangembangan khusus ing Casablanca.

Mbangun pipa aktif ing wilayah kasebut, sing tuwuh dadi 15 hotel ing saindenging Algeria, Mesir, Maroko lan Tunisia, Hilton nemtokake Afrika Lor minangka area fokus kanggo pertumbuhan luwih lanjut. Kantor pusaté dununge ing Casablanca, kutha sing diumumake hotel debut ing awal taun iki, Hilton Garden Inn Casablanca Sidi Maarouf.

Carlos Khneisser, wakil presiden, pembangunan, MENA Hilton ujar: "Nduwe kehadiran khusus ing pasar iku penting kanggo njaga pertumbuhan luwih lanjut. Kita bangga nggawe hubungan sing kuat karo pamilik lan saiki ana ing lapangan minangka cara paling apik kanggo nggayuh iki. Saiki, kita duwe meh 5,000 kamar ing pembangunan ing Afrika Lor, nanging kanthi mayoritas sing ana ing Mesir, ana kesempatan sing pas kanggo nggedhekake kehadiran ing wilayah kasebut. "

Wis makarya ing tim Pengembangan Hilton ing Dubai, Feras Hasbini tanggung jawab kanggo nuwuhake tuwuhing Hilton ing Afrika Lor lan saiki bakal mapan ing Casablanca. Hasbini ujar: "Narik banget kanggo fokus ing Afrika Lor ing wektu saiki kita bakal miwiti langkah nyata babagan posisi kita ing pasar. Kita nggawa portofolio merek kelas internasional ing wilayah kasebut kanthi penawaran anyar ing saben sektor pasar. Saka Hilton Garden Inn skala menengah nganti merek koleksi Upscale Atas Curio, merek kita cocog banget karo Afrika Lor lan para pamilik duwe kesempatan luwih akeh kanggo kerja bareng kita tinimbang sadurunge. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov