24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Bangladesh Investments Rilis pers Nganyari Destinasi Plancongan

Dusit International mbukak hotel pertama ing ibukota Bangladesh

0a1a1a-7
0a1a1a-7
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dusit International, salah sawijining perusahaan pangembangan hotel lan properti sing utama ing Thailand, dijadwalake bakal ngembangake jejak global maneh kanthi dibukak DusitPrincess Dhaka, properti pertama perusahaan ing Bangladesh, kanthi pengaturan jangka panjang karo anak perusahaan Lakeshore Hotels Limited.

Minangka ibukutha lan kutha paling gedhe ing Bangladesh, saiki dadi ekonomi paling cepet nomer loro ing donya, Dhaka dadi omah kanggo ewonan bisnis lan duwe salah sawijining konsentrasi perusahaan multinasional paling gedhe ing Asia Kidul.

Dumunung ing sisih lor kutha, mung limang menit nganggo mobil saka Bandara Internasional Hazrat Shahjalal, hotel bisnis kelas menengah kasebut bakal mbukak ing model waralaba Dusit sing nembe dikembangake, sing dirancang kanggo menehi pamilik maksimal nalika operasi nganggo merek global.

Hotel kasebut bakal ngemot 80 kamar tamu gayane lan 10 suite sing ditata apik sing dipasang ing lantai 13. Kabeh kamar bakal duwe desain modern nanging kepenak, dene fasilitas bakal kalebu restoran sedina muput, outlet Grab 'n' Go, ruang rapat, lan fasilitas rekreasi kayata kolam renang ing atap.

Nyedhiyakake akses gampang menyang rute lelungan sing ngindhari lalu lintas kutha, lan mung bisa ditempuh kanthi cepet saka situs manufaktur utama lan distrik komersial utama, DusitPrincess Dhaka bakal dipanggonke kanthi sampurna kanggo nyukupi kabutuhane para pelaku bisnis saka kabeh penjuru jagad.

"DusitPrincess Dhaka nyedhiyakake kita kesempatan sing apik kanggo nampilake model franchise anyar ing pasar hotel sing kuat," ujare Pak Lim Boon Kwee, Kepala Pegawai Operasi Dusit International. "Kemitraan dinamis kaya iki penting kanggo pertumbuhan Dusit sing berkelanjutan lan duwe bathi ing saindenging jagad, lan kita seneng yen Lakeshore Hotels Limited bakal menehi panji kanggo merek keramahan sing khas ing ekonomi sing berkembang pesat.

Mr Kazi Tareq Shams, Managing Director of Lakeshore Hotels Limited, ujar, "Kita saiki wis ana ing industri iki lan wis ngoperasikake rong hotel kelas tengah sing sukses ing Dhaka kanthi jeneng Lakeshore, mula kita ngerti pasar iki kanthi bener. Kapasitas kanggo ngawasi operasional hotel saya akeh ing taun-taun pungkasan lan kita seneng Dusit wis ngerti kapasitas kasebut ing sisih kita. Kanggo ngoperasikake hotel sing bakal teka ing merek DusitPrincess sing misuwur minangka pakurmatan sing nyata, lan kita yakin bakal sukses banget. ”

Dusit International saiki ngoperasikake 29 properti ing tujuan utama ing jagad iki lan ana 51 proyek liyane sing wis dikonfirmasi bakal dibukak sajrone telung taun sabanjure. Bebarengan karo DusitPrincess, merek liyane ing portofolio internasional perusahaan kalebu Dusit Thani, dusitD2, lan Dusit Devarana.

DusitPrincess Dhaka dijadwalake mbukak ing pungkasan taun 2017.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov