24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines News Warta Breaking Samoa transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Makeover kanggo gerbang utama Samoa

0a1a-31
0a1a-31
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Bandara Internasional Faleolo Samoa wis ngalami perbaikan. Dumunung 25 mil sisih kulon ibukutha Apia, bandara kasebut asale dibangun dening angkatan laut AS sawise perang pecah ing Pasifik Selatan ing taun 1942.

Kanthi negesake efisiensi pangolahan wong akeh, upgrade teknologi, kebersihan lan peningkatan kapasitas, perbaikan Faleolo selaras karo misi negara kasebut kanggo memenuhi panjaluk tambah akeh lalu lintas penumpang lan kanggo ningkatake prasarana.

Perbaikan bandara lagi diluncurake kanthi maju .. Tahap Siji ndeleng upgrade lan ekspansi bangunan departure. Fase Kaloro lan Telung sing bakal dirampungake wiwitan taun 2018 bakal ana tambahan Terminal Kedatangan sing anyar lan area umum.

Aerobrid anyar uga bakal ditampilake nalika rampung proyek lan nalika balai pendatang anyar dibangun, terminal sementara, sing saiki digunakake, bakal digunakake kanggo ngatasi kabeh penerbangan mlebu menyang Faleolo.

Sonja Hunter saka Otoritas Pariwisata Samoa wis ngandharake kapercayan marang proyek kasebut, kanthi nampi pembangunan kasebut minangka bagean saka upaya pangadeg Samoa minangka pusat utama lelungan lan perdagangan ing Pasifik Kidul.

"Bandara anyar kasebut minangka perwakilan hebat tumrap pertumbuhan negara kita. Samoa kanthi cepet dadi fitur ing akeh dhaptar ember lan ekspansi kanggo ngatasi jumlah tamu sing teka uga bakal ningkatake pengalaman bandara. Ora bisa teka ing wektu sing luwih apik lan kita siyap kanggo aksesibilitas sing luwih gedhe lan operator anyar teka lan nganggep Samoa minangka tujuan anyar, "ujare Sonja.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov