24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Investments Warta Industri Rapat News Oman Breaking News Nganyari Destinasi Plancongan

Shangri-La Al Husn Resort & Spa ing Oman diluncurake maneh ing wulan Oktober iki minangka resor mandiri

0a1-15
0a1-15
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Hotel lan Resor Shangri-La ngumumake saiki ing Pasar Perjalanan Arab yen bakal ngluncurake Shangri-La Al Husn Resort & Spa mewah ing Oman minangka resor mandiri pribadi ing Oktober 2017.

Al Husn sing asale - sing tegese istana ing basa Arab - nduweni 180 kamar lan suite lan sadurunge dipasarake minangka bagean saka Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa, sawijining resor tujuan terpadu sing kalebu kulawarga lan Al Waha sing fokus ing kulawarga lan Hotel Al Bandar.

Dumunung ing tebing sing nyawang Teluk Oman ing latar mburi pagunungan sing dramatis, Shangri-La Al Husn nyedhiyakake para wisatawan sing luwih ngerti luwih saka sepuluh taun lan menehi standar kemewahan ing Muscat. Sawise rejuvenasi, Shangri-La Al Husn bakal nampilake tampilan anyar sing seger ing lokasi-lokasi utama ing saindhenging resort lan bakal nawakake pengalaman tamu sing luwih apik lan penawaran dhaharan sing revitalisasi.

Manajer Umum sing mentas ditunjuk Milan Drager ngawasi transisi lan memimpin posisi ulang Shangri-La Al Husn Resort & Spa. "Luwih saka 10 taun, Shangri-La Al Husn seneng karo tamu internasional kanthi tawaran mewah sing apik. Tim kasebut wis nindakake tugas luar biasa kanthi nggawa hotel unik iki dadi turis utama ing Oman, "jarene Drager. "Aku ngarep-arep terus nerusake warisan iki nalika luwih milih Shangri-La Al Husn dadi resor tujuan utama Muscat kanggo para turis sing pengin pengalaman plancongan sing canggih."

Resor kasebut bakal ngenalake tim spesialis Shangri-La sing khusus kanggo nggawe lan nambah pengalaman tamu. Spesialis kasebut bakal kasedhiya ing kegiyatan desain khusus - wiwit sadurunge tekan sajrone nginep - sing cocog karo macem-macem minat lan nampa budaya lokal sing sugih.

Dandan sing inovatif ing papan makan ing hotel ora ana gandhengane karo maneh, lan papane mung bisa diakses tamu saka Shangri-La Al Husn Resort & Spa. Pilihan sing anyar sing ditambahake bakal kalebu panggangan pantai sing direnovasi sing nyediakake panganan segara seger saka Teluk Oman lan pengalaman pribadi "Dine By Design" sing biasa diwiwiti saka mangan ing tebing sing madhep segara nganti setelan pantai sing romantis. Kafe kolam renang sing nampilake elemen menu sumber organik lan organik ditujokake kanggo kesehatan lan sadar sosial.

Fasilitas lan layanan kesehatan sing ditingkatake kalebu instalasi spa butik bermerek mewah lan pusat kebugaran khusus. Pusat fitness dirancang khusus kanggo nyukupi kebutuhan pasar target hotel kanthi peralatan fitness paling canggih. Pantai pribadi 100 meter resor iki bakal nampilake rasa nyaman, luwih akeh, lan pilihan papan sing luwih apik kanthi amben awan, cabanas lan ruang tunggu privasi.

Kanggo mesthekake suasana sing luwih santai lan tenang, hotel iki bakal njaga kabijakan anak-anake, sing nyengkuyung wong diwasa lan tamu sing umure luwih saka 16 taun. Khususe, privasi lan katentreman bakal ana ing pantai pribadi resor lan kolam tanpa wates sing apik, sing bakal dilindhungi undhang-undhang mung kanggo panggunaan tamu Al Husn.

Ndhukung upgrade pengalaman, para tamu bakal terus nikmati fasilitas mewah bintang lima istimewa lan mupangat eksklusif sing misuwur hotel kasebut, kalebu layanan butler pribadi, teh sore saben dina, koktail pra-nedha bengi, iPod sing wis dimuat kanthi pilihan musik pribadi, lan omben-omben gratis saka mini bar ing kamar. Tamu Shangri-La Al Husn uga bakal duwe akses menyang macem-macem penawaran ing Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov