24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Investments News Sudan Breaking News Nganyari Destinasi Plancongan

Manajemen Manajemen Perhotelan terus berkembang ing Sudan

0a1a-39
0a1a-39
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Penggabungan eksistensi ing Sudan, HMH - Manajemen Hubungan Perhotelan ngumumake ing Pasar Perjalanan Arab saiki ekspansi luwih lanjut ing negara kasebut kanthi rampung EWA Port Sudan Hotel & Apartemen ing Q4 2017. Minangka hotel nomer papat ing Sudan, sing wis digunakake wiwit 2009 lan nglambangake komitmen tenan perusahaan kanggo ndhukung pangembangan infrastruktur pariwisata ing negara kasebut.

Ferghal Purcell, COO saka HMH, ujar, "Kanthi telung hotel sing wis mapan, kita bakal posisi ing Sudan lan mapan kanggo menehi kontribusi kanggo tuwuhing industri perhotelan lan pariwisata lokal. Kita duwe portofolio merek sing kuwat lan seneng nggabungake lan mbangun kerjasama strategis karo rekan bisnis ing negara kasebut. Dijadwalake dibukak ing wulan Oktober 2017, Hotel & Apartemen EWA Port Sudan duweke Otoritas Investasi Jaminan Sosial. Lokasine paling apik mung jarak 30 menit saka Bandara Internasional New Sudan ing Port Area. Nampilake 84 tombol, hotel iki dirancang kanggo nawakake tamu kanthi rapat, ruang makan lan fasilitas santai. ”

Ana akeh hotel ing Sudan, utamane ing njaba ibukota Khartoum, kanthi akeh obyek wisata utama sing kekurangan akomodasi sing cocog. HMH kalebu sawetara klompok perhotelan sing misuwur ing negara kasebut lan wis ngoperasikake Hotel Coral Khartoum, Coral Port Sudan lan EWA Khartoum Hotel & Apartemen.

Awal taun iki, sawise meh rong dekade, Amerika Serikat ngilangi sanksi perdagangan marang Sudan. Pangembangan bersejarah iki bakal ngidini negara kasebut ora mung dagang kanthi ekstensif nanging uga narik investasi sing dibutuhake banget ing perekonomiane saengga bisa menehi dorongan gedhe kanggo pariwisata bisnis lan rekreasi sing sabanjure bakal ndhukung pangembangan hotel bermutu.

Entuk mupangat saka tambah akeh koneksi penerbangan amarga ekspansi operator biaya murah ing wilayah kasebut, turisme mlebu lan metu menyang lan saka Timur Tengah ing Sudan saya akeh bubar. Pamrentah Sudan wis menehi dana penting kanggo ningkatake industri pariwisata ing negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov