Breaking Republik Dominika budaya Investments Warta Industri Rapat News wong tanggung jawab Nganyari Destinasi Plancongan

Oscar de la Renta Pediatric Center mbukak, nggawa warisan karep saka desainer

Pilih basa sampeyan
0a1a-43
0a1a-43
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dina iki, Pusat Pediatrik Oscar de la Renta, dibangun ing memori Pak de la Renta dening Grupo Puntacana Foundation, dibukak ing wilayah Veron Punta Cana, La Altagracia. Acara kasebut dirawuhi dening Presiden Republik Dominika, Danilo Medina, uga Annette de la Renta. Fasilitas kasebut bakal nyedhiyakake layanan kesehatan profesional kanthi kualitas paling dhuwur kanggo populasi luwih saka 15,000 bocah sing saiki manggon ing komunitas sing kurang duwe tenaga ing Veron Punta Cana.

Fasilitas kasebut bakal dikelola kanthi kemitraan karo Edward Via College of Osteopathic Medicine (VCOM), Kementerian Kesehatan Umum Republik Dominika, Servicio Nacional de Salud, Rumah Sakit Anak Akron lan Yayasan Grupo Puntacana. Bakal ngobati 50-60 bocah saben dina, wiwit umur bayi nganti umur limalas taun. Layanan Oscar de la Renta Pediatric Center bakal diwenehake gratis, kanthi biaya moderat kanggo layanan laboratorium. Fasilitas kasebut bakal diagnosa lan ngobati penyakit umum, nawakake checkup lan imunisasi rutin, njupuk sinar-x lan scan, lan nglacak kemajuan pertumbuhan bocah.

"Kita seneng banget mbukak Pusat Pediatrik Oscar de la Renta lan nggawa perawatan medis kanthi kaliber kanggo bocah-bocah Punta Cana," ujare Frank Rainieri, CEO, Grupo Puntacana. "Fasilitas iki pancen migunani banget kanggo kita. Minangka asil misi bareng karo Oscar de la Renta kanggo mesthekake yen bocah-bocah ing wilayah kita bakal maju nganti pirang-pirang generasi. ”

"Rumah Sakit Anak Akron seneng banget dadi bagean saka proyek sing ngidini kita nggawa keahlian perawatan kesehatan bocah menyang bocah-bocah Republik Dominika," ujare Dr. Norman Christopher, Ketua Departemen Pediatrik ing Rumah Sakit Anak Akron. "Iki minangka usaha anyar sing apik kanggo Kantor Kesehatan Global Pediatric lan dokter, perawat lan warga. Kita bakal entuk bathi saka afiliasi kaya sing bakal diwenehake. "

"VCOM seneng bisa bekerjasama karo Yayasan Grupo Puntacana, Kementerian Kesehatan ing Republik Dominika, lan liya-liyane kanggo ningkatake perawatan medis kanggo anak-anak Veron, ujare John G. Rocovich Jr., JD, LLM, Ketua VCOM. "Kita ngarepake perbaikan progresif jangka panjang ing layanan medis liwat kolaborasi sing penting lan inovatif iki."

Fasilitas kasebut diilhami dening semangat Pak de la Renta sing dawa ing Altagracia, ing kana dheweke dadi investor lan pamilik omah ing Puntacana Resort & Club. Sajrone dadi pamilik omah, Pak de la Renta ngaturake awake dhewe kanggo ngapikake resor lan masarakat sekitar. Antarane akeh prakarsa, dheweke kerja bareng pro tenis Felix de Los Santos kanggo ngembangake Program Ballboy Puntacana Resort & Club, nguntungake para pemuda Altagracia lan nyengkuyung supaya luwih maju. Dheweke ngrancang Teluk Tortuga ing Puntacana Resort & Club ing taun 2005, siji-sijine proyek hotel sing dheweke kerjakake. Dheweke suwene rong puluh taun kepungkur ing wilayah kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov