Asosiasi Warta Awards Warta Breaking Botswana Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat News wong Warta Breaking UK USA Breaking News

WTTC: Sesuk tujuane yaiku Botswana

WTBW
WTBW
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia (WTTC) seneng banget ngumumake Pemenang 2017 Pariwisata kanggo Sesuk Penghargaan.

The Pariwisata kanggo Sesuk Penghargaan ngrayakake inisiatif pariwisata sing ganti inspirasi lan ganti jagad saka saindenging jagad. Penghargaan diwenehake ing limang kategori, sing nggambarake tujuan WTTC kanggo 'ngimbangi kapentingan wong, planet, lan bathi'.

Selaras karo Pariwisata Berkelanjutan Pembangunan Internasional Bangsa Bersatu, lan kanthi komitmen tenan WTTC kanggo sektor sing luwih ijo, luwih sustainable, para pemenang Penghargaan 2017 misuwur amarga pola pikir maju lan pendekatan eko-positif. Pemenang uga kabeh menehi kontribusi kanggo Tujuan Pembangunan Berkelanjutan (SDG) sing ditemtokake ing Agenda PBB 2030.

Taun iki Pariwisata kanggo Bebungah Bebungah upacara ditindakake tanggal 27 April, nalika tanggal 17th KTT Global WTTC, dianakake ing Bangkok, Thailand.

Pemenang Pariwisata kanggo Besok Awards 2017 yaiku:

  • Penghargaan Komunitas - Konservasi Ol Peteja, Kenya
  • Penghargaan Tujuan - Situs Chobe, Makgadikgadi, lan Okvango delta Ramsar, Organisasi Pariwisata Botswana, Botswana
  • Penghargaan Lingkungan - Misool, Indonesia
  • Inovasi Award - Pemetaan Kekayaan Samodra, Konservasi Alam, AS
  • wong Award - Inisiatif Pendidikan Perhotelan China (CHEI), J Willard lan Alice S Marriot Foundation, China

Penghargaan kasebut diadili dening panel ahli independen. Akademisi, pimpinan bisnis, LSM lan perwakilan pamrentah kabeh gabung nggabungake finalis dadi limang Pemenang. Dadi a Pariwisata kanggo Sesuk hakim dudu tugas sing kudu dianggep entheng - proses hakim sing penting lan tataran telung kalebu nyemak kabeh aplikasi, banjur dianakake evaluasi ing Finalis lan inisiatife.

David Scowsill, Presiden & CEO, WTTC, ujar: "Aku seneng karo standar tinggi kabeh finalis kita. Sing entuk penghargaan ing taun iki nuduhake pariwisata sing paling apik ing pariwisata berkelanjutan, lan kita ngarepake conto sing bakal ndhidhik kanca-kancane lan bisa maju ing sektor kasebut.

Sektor Plancongan & Pariwisata saya cepet, lan kita kudu mesthekake yen tuwuh iki ora ngerteni keuntungan jangka pendek tinimbang kesehatan lingkungan lan komunitas lokal jangka panjang. Pemenang Penghargaan taun iki ora mung nuduhake manawa pariwisata bisa lestari, nanging bisa uga nduwe perbaikan sing nyata ing lingkungan lingkungan lan budaya sing digunakake. Kita bakal ndeleng sektor Perjalanan & Pariwisata sing maju kanggo njamin jagad sing luwih sustainable. "

Fiona Jeffrey, OBE, Ketua, WTTC Pariwisata kanggo Sesuk Penghargaan, ujar: "Taun iki Pariwisata kanggo Sesuk Pemenang terus meksa agenda keberlanjutan lan ngrembug babagan pengembangan sektor sing luwih apik, luwih tanggung jawab, lan tanggung jawab, pengalaman turisme sing luwih apik lan planet sing dilindhungi. Ora ana sing bisa ditindakake kanthi inisiatif jangka pendek.

Perusahaan-perusahaan kasebut kabeh wis mbuktekake manawa pangembangan berkelanjutan dadi inti saka DNA lan dheweke urip lan nggunakake nilai kasebut kanthi asil ekonomi, lingkungan lan sosial sing luar biasa. Dheweke minangka conto sing apik sing bisa kita sinaoni lan ditrapake kanggo bisnis ing saindenging jagad. ”

Jeff Rut knowledge, CEO, AIG Travel, sponsor utama Anugrah, ujar: "2017 Pariwisata kanggo Sesuk Pemenang Penghargaan minangka inspirasi kanggo kita kabeh. Kanthi aktif nguatake komunitas-komunitas sing didhasarake liwat konservasi lan inisiatif pendhidhikan, Pemenang lan finalis kita mbuktekake manawa keberlanjutan pancen bisa migunani tumrap industri Plancongan lan Pariwisata.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Pariwisata kanggo Besok Award lan kabeh pemenang, bukake www.wttc.org/tourism-for- sesuk-wards

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.