News

Apa koktail bisa nggawe pariwisata ing Bangkok?

28b_29
28b_29
ditulis dening editor

Bangkok - Kuba entuk Mojito. Ana Sling Singapura lan Manhattan.

Print Friendly, PDF & Email

Bangkok - Kuba entuk Mojito. Ana Sling Singapura lan Manhattan. Thailand ngarepake minuman sing digawe anyar sing diarani "Siam Sunrays" bakal mlebu ing leksikon koktail ing donya lan mbantu para turis bali menyang negara kasebut.

Otoritas Pariwisata Thailand ngumumake minuman kasebut ing Kamis, kanthi nyebut "Thailand ing gelas - pukulan anyar pariwisata Thailand".

Koktail kasebut kalebu nembak vodka, liqueur klapa, mrica cabai lan gula, jus jeruk nipis, sawetara serai jeruk lan jahe - guncang ora diaduk, banjur disaring dadi gelas - kanthi banyu es lan soda.

Iki minangka strategi paling anyar kanggo revive industri pariwisata utama Thailand, sing dikalahake dening demonstrasi politik taun lalu sing pungkasane mandheg ing rong bandara utama Bangkok. Penyitaan bandara mandhiri luwih saka 300 wong sing seneng lelungan nalika wiwitan musim liburan, nyebabake jotosan sing apik banget kanggo gambar sing ramah para turis Thailand.

"Minuman teken sing sukses minangka salah sawijining cara kanggo nglacak tujuan plancongan kanthi cepet menyang peta pariwisata dunya," ujare otoritas pariwisata ing sawijining pernyataan bebarengan karo Asosiasi Hotel Thailand.

Siam Sunrays minangka juara kompetisi sing disponsori dening kaloro agensi kasebut kanggo nggawe koktail nasional.

"Ngombe teken anyar Thailand adhedhasar bahan-bahan Thailand," ujare pernyataan kasebut, lan nambahake manawa minuman kasebut saiki kasedhiya ing hotel lan resort ing saindenging negara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.