24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines News Warta Breaking Panama transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Turki Breaking News

Copa Airlines lan Turkish Airlines ngluncurake penerbangan codeshare antarane Eropa lan Amerika Latin

0a1-37
0a1-37
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Copa Airlines, anak perusahaan Copa Holdings, SA, lan Turkish Airlines, kaloro anggota Star Alliance, jaringan maskapai global terkemuka, nandatangani Perjanjian Codeshare sing bakal menehi luwih akeh opsi penerbangan kanthi sambungan lancar liwat Hub Copa saka Amerika, ing Kota Panama , lan gapura Turki sing mulus menyang Eropa liwat Hub perusahaan, ing Istanbul, Turki.
Hub strategis Amerika ing Copa Airlines, ing Kota Panama, bakal ngidini para penumpang teka saka Istanbul kanthi cepet lan luwih efisien nyambung menyang 74 tujuan ing Amerika lan Karibia, kalebu kutha-kutha sing paling penting ing wilayah kasebut. Uga karo perjanjian codeshare iki, para penumpang Amerika Latin sing lelungan karo Turkish Airlines liwat hub sing dipanggonke kanthi unik, Istanbul, sing jembatan Timur lan Kulon, bakal duwe pilihan mlebu ing Eropa uga Afrika, Asia / Timur Jauh lan Timur Tengah.
Pedro Heilbron, CEO Copa Airlines ujar; "Kesepakatan antarane Copa Airlines lan Turkish Airlines iki penting banget amarga nyumbang kanggo ngiyatake hubungan antara Amerika Latin karo Istanbul lan Eropa liyane. Penumpang saka loro hemisfer bakal entuk manfaat saka layanan kelas dunia lan sambungan mulus liwat hub mitra codeshare. "
Wiwitane, Turki bakal menehi kode babagan penerbangan Copa ing antarane Kota Panama lan David ing Panama; Porto Alegre, Rio de Janeiro, Manaus, Belo Horizonte lan Sao Paulo ing Brasil; Santo Domingo lan Punta Cana ing Republik Dominika; Guayaquil lan Quito ing Ekuador; San Salvador ing El Salvador; Asuncion ing Paraguay; Lima ing Peru. Saliyane, Copa bakal menehi kode babagan penerbangan sing dioperasikake Turki ing antarane Panama lan Istanbul. Kanthi maju, nalika disetujoni persetujuan pemerintah, Turki uga bakal menehi kode babagan penerbangan Copa menyang Cancun, Mexico City, lan Guadalajara ing Meksiko; Managua ing Nikaragua; San Jose ing Costa Rica lan Montevideo ing Uruguay kanggo nggedhekake jangkauan penerbangan codeshare kasebut menyang wilayah kasebut.

"Kita seneng miwiti kerjasama codeshare karo Copa Airlines, sing bakal ningkatake kemitraan minangka mitra Star Alliance lan uga menehi kesempatan lelungan sing unik kanggo para penumpang liwat jaringan penerbangan sing adoh saka loro maskapai kasebut. Utamane, kanthi penerbangan menyang Kota Panama dioperasikake saka hub sing ora bisa dibandhingake, Istanbul, para penumpang seneng lelungan ing saindenging bawana kanthi penerbangan Copa Airlines saka kutha Panama. ” ujar Bilal Ekşi, Wakil Ketua & CEO Airlines Turki.
Kesepakatan iki, sing nglengkapi lan nggedhekake jaringan rute kalorone maskapai uga konektivitas antarane bawana, uga bakal nambah lan ningkatake kesempatan bilateral kanggo pembangunan pariwisata lan komersial antarane rong negara.

Penumpang Copa lan Turki bakal nikmati macem-macem keuntungan sing ditawakake Star Alliance, kalebu timbal balik antarane program flyer kaloro maskapai penerbangan lan pangakuan global status Star Alliance Gold lan Silver liwat jaringan rute gedhe sing nyakup 1,300 bandara ing 190 negara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov