24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Kyrgyzstan News wong Nganyari Destinasi Plancongan

24 wong tiwas ing longsor Kyrgyzstan

0a1-39
0a1-39
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Nganti 24 wong tiwas ing tanah longsor ing Kyrgyzstan awal Setu, lapor Interfax, nyebutake informasi awal saka Kementerian Darurat Kyrgyz.

Tanah longsor kasebut nyerang pitu omah ing sawijining desa ing sisih kidul negara kasebut.

Korban, sing nalika ana ing omahé, diyakini dikubur ing lendhut lan reruntuhan, tambah kementerian kasebut.

Miturut pejabat menteri darurat, nganti 100 penyelamat saiki lagi kerja ing situs kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov