Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Investments News Breaking Mozambik News Nganyari Destinasi Plancongan

Tsogo Sun nggedhekake layanan akomodasi turis ing Mozambik

Tsogo-Hotel
Tsogo-Hotel

Tsogo Sun, akomodasi wisata lan fasilitas hotel ing wilayah Afrika Selatan, saiki ngembangake investasi ing Afrika Kidul kanthi mbukak fasilitas anyar ing ibukutha Mozambik Maputo.

Dumunung ing Afrika Kidul, rantai Tsogo Sun wis ngembangake investasi ing ibukutha Mozambik sing sregep kanthi pambangunan hotel anyar R220 yuta (dolar AS 17 juta), "StayEasy Maputo", dununge mung rong kilometer saka kemewahan klompok kasebut. Southern Sun Maputo Hotel, kanthi gunggunge 269 kamar.

"Pembangunan hotel anyar 125 kamar diwiwiti ing pertengahan April 2017 lan dijadwalake bakal rampung ing wulan April 2018," ujare Mark Boyd, Direktur Pengembangan Hotel Tsogo Sun.

"MapEasy Maputo ana ing lokasi sing apik banget, lan dadi bagean saka panggunaan panggunaan campuran, mesthine bakal populer kanggo para turis bisnis lan plancongan sing golek akomodasi paling apik lan paling anyar ing sektor merek ekonomi", ujare Boyd.

Loro-lorone hotel Tsogo Sun kasebut nduweni lokasi utama ing pinggir segara ing Teluk Maputo, jarak mung rong kilometer ing Avenida da Marginal. StayEasy Maputo bakal dibangun ing sadhuwure Baia Mall anyar sing lagi dibangun, lan mapan ing bagean trek balap Automoval Touring Clube de Maputo sing lawas.

"Wayahe pas kanggo nambah jejak kita ing tujuan wisata utama iki, sing narik para wisatawan internasional lan lokal kanthi iklim tropis, pemandangan sing subur, pantai emas, budaya sing beda-beda, lan masakan sing nyenengake", Kepala Eksekutif Tsogo Sun Marcel von Aulock jarene.

Dheweke nambahake manawa ekonomi Mozambik sing tuwuh nyumbang kanggo keputusan klompok kasebut kanggo nambah investasi ing Maputo.

"Kita wis mapan ing kutha, ngerti pasar, lan kita seneng bisa bisa nggunakake kesempatan pertumbuhan iki," jarene.

"Tsogo Sun duwe kapentingan ing real estate lan komitmen kanggo njamin manawa hotel tetep relevan, seger, lan kompetitif internasional," tambah von Aulock.

 "Lan kabeh penawaran ing hotel minangka kunci kanggo nggayuh tujuan nggawe pengalaman sing apik kanggo para tamu. Kita yakin hotel iki bakal menehi daya tarik tambahan kanggo lokasine sing apik ing ndhuwur mall anyar sing rame - lan kita ngarepake bisa dadi tujuan hotel sing dipilih para wisatawan ", ujare Aulock.

Pangembang pusat perbelanjaan Baia Mall didhukung dening investor pasar pertumbuhan utama, Actis, kanthi kemitraan karo konsorsium investor Mauritius lan ATCM (Automovel & Touring Clube de Mozambique) minangka mitra lokal.

Pengembangan RPP nindakake fungsi manajemen pangembangan kanggo konsorsium kasebut lan sukses kerja sama karo Sun Sun Maputo Limitada kanggo nggawe Stay Easy Maputo Hotel.

Plancongan menyang Maputo saya gampang saka Afrika Selatan amarga penerbangan saka Johannesburg lan Durban rutin lan mbutuhake udakara sakjam.

Portofolio Tsogo Sun kalebu luwih saka 100 hotel lan 14 tujuan kasino lan hiburan ing saindhenging Afrika Selatan, Afrika, Seychelles lan Abu Dhabi.

Ing Tanzania, jaringan hotel Tsogo Sun duwe lan makaryakke hotel Selatan Sun Dar es Salaam, dumunung ing tengah-tengah ibukota komersial Tanzania, ing lingkungan sing apik sing uga dununge Taman Botani sing misuwur.

Hotel Southern Sun ing Dar es Salaam nawakake modern fasilitas, digabungake karo pesona donya lawas lan daya tarik Afrika eksotik. Dumunung cedhak kantor diplomatik lan landmark liyane ing kutha, hotel kasebut uga menehi tamu akses gampang menyang sawetara sing paling populer ing Dar es Salaam atraksi lokal, sing kalebu Zoo Dar es Salaam, lan Kepulauan Mbudya lan Bongoyo.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Apolinari Tairo - eTN Tanzania