24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

BTS: Bathi perusahaan penerbangan AS mudhun ing 2016

forimmediaterelease.netwww.www.eturbonews.com0a1-5-3-5321be53422065e1eec3636442bc23daa1220103
forimmediaterelease.netwww.www.eturbonews.com0a1-5-3-5321be53422065e1eec3636442bc23daa1220103
ditulis dening eTN Ngatur Editor

PRESS-RELEASE (FIR):

Maskapai penumpang sing dijadwalake AS nglaporake laba bersih sawise pajak $ 13.5 milyar ing 2016, mudhun saka $ 24.8 milyar ing 2015, lapor Departemen Statistik Transportasi (BTS) Departemen Luar Negeri dina iki.

25 maskapai penumpang layanan sing dijadwalake AS nglaporake laba bersih sawise pajak minangka klompok ing taun kaping pitu.

Saliyane laba bersih sawise pajak $ 13.5 milyar adhedhasar laporan laba bersih, maskapai penumpang layanan sing dijadwalake nglaporake laba operasi pra-pajak $ 24.8 milyar ing 2016, mudhun saka $ 28.0 milyar ing taun 2015. Maskapai kasebut nglaporake operasi pra-pajak bathi - minangka klompok - kanggo taun kaping wolu kaping telu.

Bathi utawa rugi bathi lan laba utawa rugi operasi minangka rong langkah kinerja finansial maskapai sing beda. Bathi utawa rugi bersih kalebu penghasilan lan biaya non-operasi, barang sing ora ana maneh utawa pajak penghasilan. Keuntungan utawa rugi operasi diitung saka bathi operasi lan biaya sadurunge pajak lan barang-barang sing ora digunakake maneh.

Total pendapatan operasi kanggo 25 maskapai penerbangan sing dijadwalake AS ing 2016 yaiku $ 168.2 milyar. Airlines nglumpukake $ 125.2 milyar saka tarif, 74.5 persen saka total pendapatan operasional 2016.

Total biaya operasi kanggo kabeh maskapai penerbangan ing 2016 yaiku $ 143.3 milyar, sing biaya bahan bakar nyumbang $ 22.4 milyar, utawa 15.6 persen, lan biaya tenaga kerja kalebu $ 49.7 milyar, utawa 34.7 persen.

Ing 2016, maskapai penerbangan nglumpukake total $ 4.2 milyar kanggo biaya bagasi, 2.5 persen saka total pendapatan operasi, lan $ 2.9 milyar saka biaya pangowahan reservasi, 1.7 persen saka total pendapatan operasional. Fees kalebu kanggo petungan penghasilan net, bathi operasi lan laba utawa rugi operasi.

Biaya bagasi lan biaya pangowahan reservasi mung biaya tambahan sing dibayar dening penumpang sing dilaporake menyang BTS minangka barang sing kapisah. Biaya liyane, kayata penghasilan saka tugas lelenggahan lan adol panganan, omben-omben, bantal, kemul, lan hiburan digabungake ing macem-macem kategori lan ora bisa dingerteni kanthi kapisah.

domestik

Saka operasi domestik, maskapai penerbangan sing dijadwalake AS nglaporake laba bersih sawise pajak $ 9.8 milyar ing 2016, mudhun saka $ 18.0 milyar ing 2015.

Maskapai penumpang layanan sing dijadwalake 25 AS nglaporake laba bersih sawise pajak saka operasi domestik minangka klompok ing taun kaping papat berturut-turut.

Saliyane laba bersih sawise pajak $ 9.8 milyar adhedhasar laporan laba bersih, maskapai penumpang layanan sing dijadwalake nglaporake laba operasi pra-pajak $ 19.4 milyar saka operasi domestik ing 2016, mudhun saka $ 20.8 milyar ing taun 2015. Maskapai kasebut nglaporake pra -gawe bathi operasi saka operasi domestik - minangka klompok - kanggo taun kaping wolu kaping.

internasional

17 maskapai penumpang sing dijadwalake ing AS sing nerbitake internasional nglaporake laba bersih sawise pajak $ 3.8 milyar ing 2016 saka operasional internasional, mudhun saka $ 6.8 milyar ing 2015.

17 maskapai penumpang layanan sing dijadwalake AS nglaporake laba bersih sawise pajak saka operasi internasional minangka klompok ing taun kaping pitu.

Saliyane laba bersih sawise pajak $ 3.8 milyar adhedhasar laporan laba bersih, maskapai penumpang layanan sing dijadwal nglaporake laba operasi pra-pajak $ 5.5 milyar saka operasi internasional ing 2016, mudhun saka $ 7.2 milyar ing 2015. Maskapai kasebut nglaporake pra -gawe bathi operasi saka operasi internasional - minangka klompok - kanggo taun kaping wolu kaping.

Hasil Kuartal kaping 4 Kanggo Kabeh Maskapai Penumpang Dijadwal

Maskapai penumpang sing dijadwalake AS nglaporake laba bersih sawise pajak $ 2.0 milyar ing kuartal kaping papat 2016, mudhun saka $ 3.8 milyar ing kuartal kaping telu 2016 lan mudhun saka $ 6.9 milyar ing kuartal kaping papat 2015.

Maskapai penumpang layanan sing dijadwalake 25 AS nglaporake laba bersih sawise pajak minangka klompok kanggo kuartal kaping 15 berturut-turut.

Saliyane laba bersih sawise pajak $ 2.0 milyar adhedhasar laporan laba bersih, maskapai penumpang layanan sing dijadwalake nglaporake laba operasi pra-pajak $ 4.1 milyar ing kuartal kaping papat 2016, mudhun saka $ 7.2 milyar ing kuartal kaping telu 2016 lan mudhun saka $ 5.9 milyar ing kuartal kaping papat 2015. Maskapai kasebut nglaporake laba operasi sadurunge pajak - minangka klompok - kanggo kuartal kaping 23 berturut-turut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur editor tugas.