Airlines Asosiasi Warta Warta Breaking Botswana Rilis pers Nganyari Destinasi Plancongan

Botswana ngenalake Levy Development Pariwisata anyar

botswana
botswana
ditulis dening editor

South Africa Airways menehi saran marang para pelanggan sing plancong ing Botswana, manawa pamrentah negara kasebut bakal ngenalake pangembangan Pariwisata anyar. Pajeg anyar $ US30 ditrapake wiwit tanggal 1 Juni 2017 lan bakal mengaruhi kabeh pengunjung ing Botswana saka Australia.

Tujuan saka pungutan pajeg kasebut yaiku kanggo golek dana kanggo konservasi lan pangembangan pariwisata ing negara kasebut lan kanggo nyengkuyung tuwuhing industri pariwisata ing Botswana. Pungutan kasebut kudu dibayar ing kabeh pelabuhan mlebu kalebu bandara lan pos perbatasan.

Pembayaran bakal dibayar liwat mesin pembayaran elektronik liwat dhuwit tunai ($ USD) utawa nganggo kertu debit lan kredit. Sawise mbayar, kuitansi sing cocog karo paspor pengunjung bakal digawe sing diwenehake menyang pejabat imigrasi sing bakal nyathet pembayaran lan menehi cap paspor. Resi kasebut sah sajrone 30 dina lan bener kanggo pirang-pirang entri menyang negara kasebut.

Kanggo informasi luwih lengkap ndeleng botswanatourism.co.bw/tourismlevy

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.