Airlines Breaking News Internasional budaya Industri Hospitality Investments Warta Breaking Jordan News wong transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Dewan Pariwisata Yordania: Pengunjung Inggris nambah 15.8%

0a1-18
0a1-18
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Yordania ngalami tuwuh luwih akeh ing jumlah pengunjung UK ing kuartal pertama 2017, Januari - Maret, mundhak 15.8 persen, dibandhingake karo periode sing padha ing 2016. Bengkel para turis sawise pengumuman yen turis Inggris menyang Kerajaan Hashemite uga tuwuh 7 persen ing 2016.

Yordania terus tambah akeh karo para turis ing Inggris, nyengkuyung operator tur anyar, Flash Pack, khusus kanggo tur klompok kanggo turis sing umume 30-40 taun, kanggo mlebu lan nampani para tamu ing Kerajaan Hashemite. Flash Pack adol kabeh papan ing pengalaman Yordania kaping pisanan kurang saka telung jam karo para tamu sing lelungan ing wulan Oktober iki kanggo njupuk sawetara negara kasebut. Panjaluk lan popularitas tur paling anyar saka Flash Pack nyebabake diperkenalkan sembilan tur tambahan ing 2017 lan 2018.

Kuartal Pertama Diluncurake

Peluncuran Lintasan Yordania ing wiwitan taun 2017, sing ngubungake dawa negara kasebut saka Um Qais ing sisih lor menyang Aqaba ing sisih kidul, nambah dimensi liyane kanggo banding pariwisata negara kasebut. Jalur kasebut ngidini para pengunjung mlaku-mlaku ing saindenging Yordania, mandheg ing papan-papan sing apik kayata Petra, Laut Mati lan Wadi Rum, uga wilayah sing ora katon ing dalan.

Kuartal pertama 2017 uga ndeleng Yordania nampani lapangan golf rumput 18 bolongan pertama ing Aqaba, ing garis pantai Laut Merah negara kasebut. Diduga karo profesional golf lan para penggemar, ana sawetara tujuan ing Timur Tengah sing nawakake fasilitas bergengsi lan lingkungan sing tenang sing diwenehake Ayla. Dirancang dening pemain golf legendaris Greg Norman, kursus juara 18 bolongan kasebut ana ing tengah-tengah pembangunan perairan paling anyar ing Aqaba. Nawakake macem-macem bolongan kanggo nantang kabeh kabisan

Ana pirang-pirang hotel anyar sing wis direncanakake diluncurake ing 2017 kalebu, Century Hotel Dead Sea Jordan bintang lima, Hotel W Amman, Hotel Fairmont, The St. Regis Amman, Kabupaten Hyatt, Al Manara lan Jumeirah ing Saraya Aqaba. Hilton Hotels & Resorts ngluncurake properti pertamane, yaiku Hilton Dead Sea, ing Yordania ing wulan Maret 2017 ing sisih wétan Segara Mati.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov