budaya Warta Breaking Maladewa News wong transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE Maneka Warta

Pengunjung UEA seneng banget karo Maladewa

Pengunjung UEA seneng banget karo Maladewa
dtamlv
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Warga negara UEA minangka pengunjung paling dhuwur ing Maladewa musim panas iki wiwit kepulauan kasebut dibukak maneh kanggo para turis internasional teka ing Juli 2020.

Data pengunjung resmi saka Imigrasi Maladewa nerangake manawa ana ing antarane dibukak maneh tanggal 15th Juli 2020 lan 30th September 2020, 2,823 wisatawan Emirati milih plancongan ing pulau Maladewa sing apik, diikuti karo para plancong saka Rusia (2,540), AS (1,798), Inggris (1,596) lan Spanyol (1,041).

Kanggo dnata Travel, panyedhiya lelungan paling dawa ing UAE, preinan menyang Maladewa kabukten paling populer kanggo para plancongan ing musim panas iki, kanggo warga negara lan warga UAE, kanthi tren bakal tetep suwene taun iki kanthi pesenan kanggo Dina Nasional UAE, musim salju istirahat, lan liya-liyane.

Emily Jenkins, Kepala dnata Travel Leisure UAE, komentar: "Maladewa, gampang diakses mung mabur patang jam saka Dubai, lan sing nduweni macem-macem lokasi pulau pribadi sing ngalamun lan resor kelas internasional kanthi standar kesehatan lan keamanan sing dhuwur, nyedhiyakake plancongan utama lan pangowahan pemandangan kanggo lelungan ing wektu iki.

"Kanthi tes PCR ing resor sing ditawakake ing saindenging pulau, transfer gampang, lan resor pribadi sing beroperasi kanthi kapasitas winates, Maldives minangka cara utama kanggo nawakake pengalaman lelungan sing aman lan aman ing para swarga.

"Kanggo nanggepi syarat lelungan sing ganti, tim Travel dnata kerja keras ing kemitraan karo resort Maladewa paling dhuwur kanggo nawakake pengalaman liburan tanpa stres kanggo para pelanggan, kalebu transfer saka bandara menyang resort sing dipilih, fasilitas uji PCR sing kasedhiya ing resor , lan asuransi perjalanan, kabeh minangka bagean saka paket preinan. ”

Asil jajak pendapat Plancongan pungkasan sing dirampungake dening ewonan wong ing saindenging UEA ngumumake manawa 'istirahat pantai' - kanthi 50% swara - disusul karo 'preian ruangan / petualangan' lan 'pelarian pulau', minangka jinis liburan sing paling populer pilihan kanggo wisatawan UAE ing taun 2020/2021.

Jenkins nambahake: "Maladewa tetep dadi limang tujuan liburan paling populer kanggo para turis UEA sajrone sejarah kita, lan tren iki bakal diwiwiti kanthi pesenan sadurunge digawe ing taun 2020, lan nganti taun 2021.

"Resor pribadi Maladewa nawakake uwal saka pulau, ing akomodasi mewah sing misuwur sing diubengi karo sawetara pengaturan alam sing paling apik ing donya. Penawaran anyar kalebu tujuan plesiran multi-pulau pertama Maladewa ing Crossroads Maldives, lan resor mega-All-Inklusif ing Siyam World. Kangge, para plancong bisa nemokake fitur unik saka vila ing banyu sing apik, nganti pilihan olahraga banyu sing luar biasa lan restoran ing njero banyu kelas donya. Ora ana papan liya sing kaya ngono. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.