Turis Guadeloupe njaluk supaya tetep ing kamar hotel

28b_47
28b_47
ditulis dening editor

Turis sing ngunjungi pulau Guadeloupe Prancis ing Karibia dijaluk tetep ing hotel amarga demonstrasi ing lurung-lurung saya tambah lan dalan menyang bandara wis diblokir.

Print Friendly, PDF & Email

Turis sing ngunjungi pulau Guadeloupe Prancis ing Karibia dijaluk tetep ing hotel amarga demonstrasi ing lurung-lurung saya tambah lan dalan menyang bandara wis diblokir.

Ewonan plancongan nyoba ninggalake pulau kasebut, sing ngalami panganiaya saya mundhak nalika larang regane urip.

Polisi Guadeloupe nglaporake manawa dheweke terus ngiringan para turis ing pelatih menyang bandara utama ing pulau kasebut, nggunakake kendaraan lapis baja kanggo nembus alangan sing digawe para demonstran.

Polisi menehi saran marang wong liya supaya tetep ing hotel lan ora ngubengi lurung-lurung ing endi para demonstran nambah demonstrasi dadi pertempuran karo polisi anti huru hara.

Juru bicara kepolisian Guadeloupe menehi komentar: "Iki medeni banget. Dheweke teka ing kene preinan lan ora mlebu ing zona perang. ”

Dheweke nambahake: "Ana keamanan ekstra ing kabeh hotel lan kita wis njamin para turis bakal aman ing kana nganti kita bisa ngawal kanthi aman menyang bandara. Para demonstran ora duwe apa-apa - pariwisata minangka getih ekonomi ekonomi pulau kasebut. "

Jeanette Mourier, pejabat pariwisata Guadeloupe, ujar: "Kita biasane duwe turis Inggris, Prancis lan Amerika ing kene. Pesenan mbesuk uga wis mandheg. Kekerasan iki ora nyebabake ekonomi kita. ”

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

eTurboNews | TravelIndustry News