24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Warta Breaking Aruba Warta Breaking Travel Rilis pers transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Sun Country Airlines nambahake Tucson lan Aruba dadi tujuan

Suncountry
Suncountry
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sun Country Airlines dina iki ngumumake rong tujuan musiman nonstop anyar saka Minneapolis / St. Paul, Minnesota (MSP), kanthi layanan sing dijadwalake mung kanggo Aruba (AUA), lan layanan sing dijadwalake menyang Tucson, Arizona (TUS), nalika mbukak jadwal musim salju / musim semi 2018. Penerbangan anyar nawakake Sun Country®pelanggan langsung ngakses tujuan plancongan sing populer ing Segara Karibia, lan opsi anyar sing bisa dituju Arizona iku kutha Gurun Sonoran sing populer. Penawaran layanan anyar ditambahi Minnesota iku Maskapai kelairan maskapai ™ menyang 41 tujuan.

Penerbangan mangsan menyang Aruba lan Tucson bakal ditawakake Desember 2017 liwat April 2018 liwat Minneapolis / St. Paulus Bandara Internasional, Terminal 2. Layanan kanggo Aruba bakal kalebu siji pesawat saben minggu, mangkat dina Setu saka 23 Desember nganti 7 April. Lelungan menyang Tucson bakal kasedhiya saka 21 Desember nganti 15 April, kanthi penerbangan budhal dina Selasa, Kamis lan Minggu.

Kanggo lelungan Midwest, langsung menyang Aruba nawakake gampang uwal menyang pulo sing ayu ing Segara Karibia, ing pesisir Amérika Kidul. Pelancong bakal nemu salah sawijining pulau paling sedheng ing Caribbean ing pucuking musim salju ing Midwest.

"Kanthi tambahan saka Aruba menyang tujuan, kita ngarepake supaya para wisatawan Midwest duwe kesempatan kanggo lelungan menyang internasional sing misuwur Caribbean pulau ing tengah musim salju, "jarene Zarir Erani, Presiden lan CEO Sun Country Airlines. "Kita kepengin miwiti kerja sama karo Bandar Udara Internasional Queen Beatrix supaya para turis bisa ngrasakake kabeh sing ditawakake ing pulau kasebut."

"Kita seneng banget karo pengumuman Sun Country kanggo miwiti layanan nonstop anyar Aruba. Rute anyar iki bakal menehi pengunjung saka Minneapolis / St. Pauluslan wilayah sekitar cara anyar lan luwih trep kanggo ngunjungi pulau sing apik. Kita ngormati kapercayan Sun Country ing papan sing dituju lan ngarepake kemitraan sing apik ing taun ngarep, "ujare Mr. James Fazio, Kepala Eksekutif Otoritas Bandara Aruba NV

"Airlift iku penting kanggo Aruba's sukses pariwisata terus - lan layanan nonstop mingguan anyar iki metu saka Minneapolis / St. Paulus nampung panjaluk lelungan AS, sing wis nambah kecenderungan kanggo ngunjungi pulau kita ing taun-taun pungkasan, "ujare Ronella Tjin Asjoe-Croes, CEO Otoritas Pariwisata Aruba. "Aruba ngurmati kemitraan sing saya akeh karo Sun Country Airlines, lan ngarep-arep ngenalake pengunjung anyar kanggo keramahtamahan, budaya asli lan pantai sing misuwur ing saindenging jagad. ”

Ing tengah-tengah gurun Sonoran siji-sijine, Tucson bangga bangga, dadi kesempatan kanggo para wisatawan ing Midwest kanggo nemu kegiyatan ing njobo wiwit bersepeda lan munggah gunung nganti golf utawa kolam renang sing santai. Ing wayah wengi, kutha kasebut duwe adegan seni, panganan lan hiburan sing saya akeh. Tucson minangka tujuan nomer loro Sun Country ing Arizona.

"Arizona minangka tujuan wisata populer kanggo para wisatawan Midwest lan kita seneng bisa nambah budaya lan seni Tucson kajawi layanan kanggo Phoenix, ”Ujare Erani. "Kita ngarep-arep bisa mabur Tucson Bandara Internasional minangka plancong ngunjungi kutha sing saya akeh ing Arizona iku iklim padang pasir sing apik. ”

"We are seneng welcome Sun Country Airlines kanggo Tucson Bandara Internasional, ”jarene Bonnie Allin, Presiden lan CEO Otoritas Bandara Tucson. "Utamane, kita ngarep-arep bisa nampa luwih akeh wong Minnesot ing kidul sing unik Arizona sepi lan nikmati sinar matahari. ”

Paket liburan lan plancongan hotel kanggo loro tujuan bakal kasedhiya liwat Sun Country Vacations®. Kajaba iku, jadwal musim salju Sun Country kanggo kabeh tujuan saiki kasedhiya kanggo didol kanthi tanggal penerbangan nganti wulan April 2018.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.