24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Breaking Libanon News Nganyari Destinasi Plancongan

Irungnya MediaWiki Minangka Hotel Amman Perjuangan Ngemot Biaya

AmmanHotel
AmmanHotel
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sanajan nyathet paningkatan total pendapatan 1.0 persen ing wulan iki, hotel ing Amman ngalami penurunan laba saben kamar 6.1 persen amarga biaya terus saya mundhak.

Nalika hotel ing ibukota Yordania sukses nyathet kenaikan hunian kamar 3.0 persen saben taun, dadi 59.2 persen, iki dibatalake kanthi penurunan 6.3 persen tingkat rata-rata kamar sing diraih, asile, hotel ing Amman nyathet jatah 1.3 persen saben taun ing RevPAR, dadi $ 86.60.

Sanajan penurunan Pendapatan Kamar, hotel-hotel ing Amman didhukung dening TrevPAR (mundhak 1.0 persen saben Kamar sing Disedhiyakake) nganti $ 142.09, didhukung dening paningkatan ing non-kamar, kalebu Pangan lan Minuman (+4.7 persen) lan Konferensi lan Banqueting (+1.2 persen) saben kamar kasedhiya.

Nanging, biaya saya tambah, digambarake dening kenaikan Payroll (+2.2 persen) lan Overhead (+6.5 persen) ing wulan iki lan kahanan iki ora bakal nambah sajrone jangka pendek amarga pamrentah anyar ngumumake kenaikan pajak bahan bakar. rega uga sawetara komoditas kanggo nglawan defisit anggaran.

Minangka asil saka nambah biaya sing mbatalake tuwuhing total pendapatan, tingkat laba ing hotel ing Amman mudhun 6.1 persen taun-taun ing wulan Maret, dadi $ 47.83 saben kamar sing kasedhiya.

Asile iki adhedhasar riset HOTSTATS paling anyar.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.