24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Industri Hospitality Warta Breaking Libanon News Nganyari Destinasi Plancongan

MediaWiki Tuwuh ing Hotel ing Beirut Minangka Panjaluk ing Q1 2017

kraton eko
kraton eko
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hotel ing Beirut, Libanon duwe wiwitan taun kanthi rekor bathi 21.0 persen saben taun ing Q1 2017, yaiku kenaikan RevPAR 7.2 persen, Libanon nampani pamrentahan anyar.

Wutah paling dhuwur ing hotel ing Beirut ing wulan Maret utamane didorong dening kenaikan 10.1 persen taun-taun ing pendhudhukan kamar, nyebabake kenaikan RevPAR 17.1 persen dadi $ 73.38.

Sanajan ana kenaikan 2.9 persen ing Overhead, hotel ing Beirut sukses ngunggahake bathi saben kamar 49.5 persen sajrone wulan kasebut, sing nambah kenaikan 21.0 persen ing langkah iki kanggo Q1 2017, minangka wiwitan taun sing kuat .

Ing $ 24.73 ing 12 wulan nganti Maret 2017, bathi saben kamar ing hotel Beirut minangka puncak taun-taun pungkasan lan padha karo kenaikan 4.5 kali sajrone 36 wulan pungkasan, saka mung $ 4.45 sajrone periode sing padha ing 2013/14.

Hotel-hotel sing digawe profil ing laporan iki dijupuk saka database HotStats lan nggambarake portofolio lan distribusi rantai hotel sing kita survey lan sing utamane dioperasikake ing sektor papat lan lima bintang.

Sampel data ditinjau lan ditarik maneh saben taun kanggo nggambarake pangowahan ing basis survey HotStats. Asile, rasio kinerja sing diterbitake taun kepungkur bisa beda karo sing ana ing laporan iki ing HOT STATS.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.