Airlines Ngilangi Berita Fiji Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Pitakonan wong Rilis pers transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Fiji Airways milih Chief Marketing Officer anyar

Pilih basa sampeyan
fiji
fiji
ditulis dening editor

Maskapai penerbangan nasional Fiji, Fiji Airways ngumumake janjian veteran industri, Marc Cavaliere, dadi Chief Marketing Officer. Pak Cavaliere gabung karo tim kepemimpinan eksekutif maskapai kasebut, nglaporake langsung menyang CEO, lan bakal tanggung jawab kanggo fungsi aliansi lan kemitraan maskapai global sing anyar, uga kabeh saluran penjualan, kegiatan pemasaran, lan fungsi komersial sing gegandhengan.

Direktur lan CEO Fiji Airways, Mr. Andre Viljoen, ujar: "Kita seneng duwe eksekutif sing berpengalaman kaya Marc Cavaliere gabung karo tim kita nalika njupuk Fiji Airways nganti luwih dhuwur. Dunia pemasaran maskapai minangka arena sing terus berkembang ing pasar global, lan duwe wong kaya Marc, kanthi ilmu lan pengalaman global, bakal menehi Fiji Airways tingkat kemampuan sing luwih apik kanggo fungsi kasebut. "

Latar mburi profesional Pak Cavaliere kalebu telung puluh pitu pengalaman industri maskapai, kanthi tugas internasional sing akeh, maskapai utama ing macem-macem wilayah ing saindenging jagad kalebu Amerika Serikat.

Bidang keahlian utamane kalebu strategi komersial, pemasaran, manajemen penjualan, e-commerce, distribusi lan pengembangan pariwisata kolaboratif. Kanthi latar mburi aliansi global maskapai, kemitraan strategis, lan optimalisasi jaringan virtual, kanthi fokus ngembangake jaringan mitra-operator lan nggedhekake kesempatan penghasilan, Pak Cavaliere mlebu rangking Carriers Nasional Fiji ing wektu sing pas, nalika wis mlebu lan nambah sawetara kemitraan maskapai, lan terus ngembangake jaringan.

Dheweke njabat dadi anggota dewan Dewan Manajemen maskapai Star Alliance suwene limang taun, lan dadi Ketua sajrone rong taun. Dheweke bubar ngrampungake proyek 12 wulan karo Crystal Luxury Air (perusahaan adhine Crystal Cruises) sing nggawe program tur jet pribadi sing mewah.

Sadurunge, Pak Cavaliere nyekel posisi manajemen senior karo South Africa Airways, Spirit Airlines, American Airlines lan Pan Am. Dheweke lulusan sekolah bisnis ing Universitas Newport ing Amerika Serikat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.