24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Brasil Warta Breaking Travel Warta Breaking Georgia Pitakonan wong Warta Breaking Korea Selatan Spanyol Breaking News Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Warta Pecah Zimbabwe

Pimpinan Zimbabwe diikuti Georgia ing babak Pilkada UNWTO

Calon-Sekretaris Jenderal UNWTO-2017-620x321
Calon-Sekretaris Jenderal UNWTO-2017-620x321
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Miturut informasi sing ditampa dening kemah Georgia ing Hotel Melia Castilla ing Madrid, nomer pisanan kanggo pemilihan Sekretaris yaiku.

Zimbabwe unggul kanthi 11, banjur Georgia 8, Korea 7 lan Brasil 5 swara.
Calon katon cepet-cepet miwiti negosiasi kanggo pemilihan kaping pindho.

Walter Mzembi lungguh ing lobi hotel ngomong karo eTurboNews penerbit nalika tim gedhe Georgia wiwit surak karo calon Zurab Pololikashvili sing katon ing telpon ngumumake asil putaran kaping pisanan menyang timnya.

Calon utama sing saiki dipimpin Pak Mzembi, banjur nyedhaki Pak Pololikashvili, salaman lan dheweke sakloron padha cepet-cepet miwiti negosiasi babak kapindho.

eTN bakal ngetutake pembangunan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.