24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Warta Breaking Travel wong Rilis pers Sudan Breaking News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Etihad Airways: Manajer negara anyar kanggo Sudan sing ditunjuk

Ali-Ghanim-Hadi-Country-Manager-Sudan
Ali-Ghanim-Hadi-Country-Manager-Sudan
ditulis dening Juergen T Steinmetz

 

Etihad Airways, maskapai nasional Uni Emirat Arab (UEA), dina iki ngumumake nunjuk Ali Ghanim Hadi dadi Manajer Negara anyar kanggo Sudan.

Dumunung ing kantor Khartoum maskapai kasebut, Pak Hadi bakal tanggung jawab kanggo memimpin operasi komersial Etihad Airways ing Sudan, salah sawijining pasar paling dawa ing maskapai kasebut.

Kanthi luwih saka patang taun pengalaman ing maskapai kasebut, dheweke wis nggawe kontak apik karo industri wisata lan pariwisata ing Teluk lan sabanjure.

Dheweke pindah saka kantor pusat ing Abu Dhabi, dadi makarya dadi Sales Manager sing tanggung jawab ngatur portofolio akun campuran kanggo pamrentah lokal lan federal.

Daniel Barranger, Wakil Presiden Global Sales Etihad Airways, ujar "Kita seneng banget yen Ali dadi pimpinan tim ing kantor Khartoum, ing ngendi dheweke bakal terus sukses ing Sudan, salah sawijining pasar paling tuwa ing Etihad Airways.

"Promosi Ali minangka pengakuan saka kerja kerase lan komitmen Etihad Airways kanggo ngembangake lan ngasuh bakat Emirati kanggo njupuk peran kepemimpinan ing Abu Dhabi lan ing luar negeri."

Etihad Airways, sing wiwit mabur menyang Sudan ing taun 2006, saiki ngoperasikake papat penerbangan seminggu antara Abu Dhabi lan Khartoum. Layanan kasebut nyedhiyakake para penumpang sambungan antarane Sudan lan UAE, kanthi akses menyang tujuan utama ing jaringan global Etihad Airways 'ing Benua India, Asia, Eropa lan Amerika Utara. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.