24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Warta Breaking Travel Warta Breaking Islandia transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Apa Iki Plane 'Paling Keren' Wis Apa?

Maskapai transatlantik, Icelandair, bakal nambah keagungan nalika mbukak pesawat bertema glasier Vatnajökull.

Pesawat Vatnajökull minangka bagean saka armada transatlantik Icelandair sing nyedhiyakake pengalaman glasier saka Vatnajökull menyang para penumpang.

Kabeh pesawat Icelandair dijenengi sawise gunungapi Islandia lan livery khusus iki gabung karo Hekla Aurora, digawe ing 2015 lan diilhami dening lampu lor, minangka karya seni sing digawe tangan nomer loro kanggo nghias salah sawijining armada. Dadi, saiki nalika sampeyan mabur transatlantik utawa mandheg sampeyan bisa njelajah fenomena alam liyane sadurunge ndharat.

Icelandair milih pesawat iki minangka perayaan kanggo 80 taunthmengeti taun iki. Pesawat kasebut disemprot dicet nganggo tangan, dening tim seniman; klompok sing padha nggawe pesawat Hekla Aurora. Proses sikat udara sing digunakake kanggo nggawe gambar gletser minangka tugas sing trampil lan ora trampil, sing mbutuhake tim total 24 dina kanggo rampung nggunakake 195 liter cat. Dibutuhake 1062 liter kanggo nutupi kabeh pesawat, sing luwih saka 200 kaleng ukuran domestik.

Pesawat Vatnajökull sing anyar uga duwe sentuhan sulap gletser sing apik ing njero interior kanggo nurunake pengalaman glasier Vatnajökull dhewe. Lampu biru LED sing ana ing sekitar bakal dipasang ing kabin utama; headrests bakal dihiasi karo desain es putih lan biru sing apik banget. Malah troli omben-omben bakal diowahi dadi guwa es mini, nalika cangkir, serbet, lan malah tas sing lara bakal dihias nganggo cetakan glasier!

Glacier Vatnajökull paling aktif ing Iceland udakara 60 letusan suwene 800 taun kepungkur, ora kaget amarga ana telu gunung geni aktif ing sangisore permukaané: Öræfajökull, Báròarbunga lan Grímsvötn. Jembaré 8100-8300 km persegi, 8% jembaré tanah ing negara kasebut lan dianggep dadi salah siji saka pitu keajaiban alam ing Eropah. Icelandair wis dadi pendukung 'Kanca Vatnajokull' wiwit organisasi nirlaba dibentuk ing taun 2009 kanggo ndhukung kegiatan riset lan pendhidhikan.

Birkir Hólm Guðnason, CEO ing Icelandair komentar, "Kita bisa't ngenteni kanggo nuduhake Vatnajökull karo penumpang kita. Icelandair Pracaya lelungan iku salah sawijining urip'kesenengan sing apik lan lelungan ing bidang iki bakal njamin para pelanggan bisa ngrasakake wektu kanthi apikkesah, lagi lungguh lan pengalaman Iceland'elemen sing paling ekstrim saka kenyamanan kursi dhewe."

Film "Making Of" kasedhiya kanggo nonton kepiye Icelandair setya nggayuh kreativitas kanggo menehi inspirasi lan pengayaan penumpang.

Kanggo nandhani peluncuran Vatnajökull, penerbangan perayaan ditindakake tanggal 13th Bisa 2017, ing endi jalur penerbangan khusus njupuk glasier sing dijenengi. Apa sampeyan duwe pitakon babagan pesawat Vatnajökull?

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.