News

Pengawas tarif ujar manawa rega maskapai mudhun banget

Pilih basa sampeyan

Rega kanggo lelungan maskapai menyang Eropa lan Hawaii nalika musim panas paling dhuwur mbesuk adoh saka level taun kepungkur, nuduhake yen operator kuwatir ngisi pesawat, ujare pengamat fa

Print Friendly, PDF & Email

Rega kanggo lelungan maskapai menyang Eropa lan Hawaii nalika musim panas paling dhuwur mbesuk adoh saka level taun kepungkur, nuduhake yen operator kuwatir ngisi pesawat, ujare pengamat tarif.

Rega sing luwih murah yaiku kombinasi tarif sing murah lan tambahan biaya bahan bakar sing luwih cilik. Nilai euro sing mudhun nyebabake panggunaan AS ngrancang plancongan ing Eropa.

Maskapai nambah biaya tambahan bahan bakar taun lalu amarga bahan bakar mundhak paling dhuwur ing wulan Juli. Nanging, wiwit saiki, rega bahan bakar mudhun udakara rong pertiga, lan akeh operator sing nyuda utawa ngilangi biaya.

Tom Parsons, kepala eksekutif situs lelungan diskon Best Highway.com, ujar dina Senin manawa perjalanan ulang-alik antarane San Francisco lan Honolulu sing budhal tanggal 8 Juli didol minggu iki kanthi rega $ 345, tanpa biaya tambahan bahan bakar, mudhun saka $ 532, kalebu biaya bahan bakar $ 90, wektu taun kepungkur.

Tabungan persentase sing sithik banget katon ing penerbangan menyang Hawaii saka Los Angeles, Dallas, Chicago lan kutha-kutha daratan liyane, jarene.

Tarif dhasar, biaya bahan bakar lan biaya pendaratan kanggo plancongan antawis San Francisco utawa Los Angeles lan Sydney, Australia, didol minggu iki kanthi rega $ 808 dibandhingake karo $ 1,831 setaun kepungkur, ujare Parsons.

Biaya plancongan muter antarane New York utawa Boston lan London bubar antara $ 790 lan $ 840 dibandhingake karo $ 961 nganti $ 991 setaun kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.