Airlines Breaking News Internasional Plancongan Bisnis budaya Warta Breaking Mongolia News wong tanggung jawab Warta Breaking Korea Selatan transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Air Korea kanggo nandur wit ing Mongolia

0a1a1a-4
0a1a1a-4
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Air Korea wis dadi pemimpin utama nylametake Bumi kanthi menehi sukarela sajrone 14 taun suwene kanggo nandur wit ing Mongolia.

Wiwit tanggal 15 nganti 26 Mei, luwih saka 200 karyawan Air Korea bakal kerja sama karo 600 warga lokal kanggo nandur wit ing Mongolia. Kegiatan iki minangka bagean saka 'Proyek Penanaman Global' Korea Air sing tujuane kanggo nyegah ara-ara samun kutha lan nylametake lingkungan. Saiki wilayah sing sepi saiki duwe luwih saka 110,000 wit sing ditandur lan dijenengi 'Hutan Udara Korea'. Alas kasebut dununge ana ing Baganuur, sawijining kutha 150 kilometer sisih wetan Ulaanbaatar, ibukutha Mongolia.

'Hutan Udara Korea' jembaré 440,000 meter persegi lan umume kalebu wit poplar, buckthorn segara lan elm Siberia. Woh-wohan saka buckthorn segara digunakake minangka bahan minuman vitamin. Mula nandur wit ora mung ndadekake kutha dadi luwih ijo uga menehi kontribusi kanggo nambah penghasilan warga lokal. Maskapai iki fokus kanggo njaga sumur alas lan wis nyewa profesional lokal kanggo ngurus lan nglatih warga lokal ing pengawasan.

Kajaba iku, Korean Air wis nyumbang bahan pendhidhikan kayata komputer, meja lan kursi menyang sekolah lokal sing melu maskapai ing kegiatan nandur wit. Amarga upaya Korea Air sing terus-terusan, tekad warga kanggo nylametake lingkungane tuwuh banget lan dheweke dadi pendukung semangat kegiatan tanam taunan.

Loro saka tanduran wit, Korean Air melu program ing macem-macem pasar sing mabur kanggo nulungi komunitas sing mbutuhake. Nggunakake jaringan global sing jembar, maskapai kasebut nyedhiyakake barang-barang bantuan kanggo negara-negara kayata Myanmar, Nepal, Jepang lan Peru nalika kena bencana alam. Korean Air bakal terus ngluncurake program tanggung jawab sosial perusahaan ing njero omah lan luar negeri, kanggo ndhukung nglindhungi lingkungan, njaga pembangunan berkelanjutan lan ndhukung komunitas lokal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov