Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

SKAL ketemu ing Turku

skal_43
skal_43
Avatar
ditulis dening Juergen T Steinmetz
Skål International Turku dadi tuan rumah Rapat Komite Wilayah kanggo anggota Skål saka negara-negara Baltik lan negara-negara Nordik nalika akhir minggu. Komite Wilayah Internasional Skål Norden kasusun saka klub saka Denmark, Estonia, Finlandia, Latvia, Norwegia lan Swedia. Rapat kasebut dianakake saben taun kapindho ing negara sing nyekel Kepresidenan. Sajrone rapat kasebut, Presiden bakal diterusake saka Finlandia menyang Denmark.
Rapat diwiwiti dina Jumuah kanthi pesta kumpul ing Restaurant Kåren. Acara iki - disko 80an - mbukak kanggo umum. Rapat resmi kasebut dianakake ing Best Western Hotel Seaport, Setu. Agenda kasebut nyakup laporan saka Klub, Rencana Strategis anyar kanggo Skål Internasional lan acara mbesuk. Rapat dina Setu diikuti karo nedha awan, tur tamasya lan nedha bengi kongres ing Pulo Loistokari.
Rawuh ing rapat kasebut kayata Wakil Presiden Senior Skål International Ms. Susanna Saari(Turku), Presiden Skål Internasional Helsinki Pak Stefan Ekholm, Dewan Skål Internasional Ms. Marja Eela-Kaskinen (Turku), Presiden Skål International Norden, Mr. Kari Halonen (Helsinki), lan loro mantan Presiden Dunia, Pak Jan Sunde lan Pak Coba Coba kalorone saka Norwegia. Swedia, Denmark lan Inggris uga diwakili ing rapat kasebut.
"Ing pungkasan rapat, simbol Presiden, regalia dipasrahake marang Presiden fo Skål International Copenhagen, Arshad Khokhar", Nerangake Presiden Kari Halonen sing metu.
Skål International (Asosiasi Profesional Plancongan lan Pariwisata) dibentuk ing Paris taun 1934. Skål minangka organisasi profesional pimpinan pariwisata ing saindenging jagad, promosi pariwisata lan persahabatan global, ningkatake keberlanjutan lan ningkatake diskusi babagan dampak lingkungan pariwisata. Saiki, Skål International duwe 14 000 anggota ing 400 klub ing 87 negara. Finlandia wis ana ing Skål wiwit taun 1948 lan saiki duwe 140 anggota ing klub Helsinki lan Turku. Skål International minangka anggota IIPT lan UNWTO lan uga melu ECPAT lan The Code. Skål International uga wis mlebu MOU karo UNEP. Jeneng organisasi kasebut nuduhake tradhisi Nordik Skål lan keramahan sing ditampa dening klompok profesional lelungan saka Paris sing ngunjungi negara-negara Nordik ing taun 1930-an.