Airlines Breaking Republik Dominika Breaking News Internasional Breaking Mexico News Breaking News US News wong Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Southwest Airlines nawakake penerbangan internasional anyar saka Ft. Lauderdale, Nashville, lan St.

Pilih basa sampeyan
0a1a-48
0a1a-48
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Southwest Airlines Co. dina iki nerbitake perpanjangan jadwal penerbangan lengkap nganti 7 Januari 2018, nggawa layanan anyar ing Setu menyang Cancun saka Nashville (BNA) lan St. Louis (STL) wiwit tanggal 11 November 2017.

Kajaba iku, penawaran operator layanan nonstop internasional dioperasikake liwat Ft. Bandara Internasional Lauderdale-Hollywood (FLL) uga bakal tuwuh dadi 10 tujuan kanthi layanan saben dinane antara San Jose, Costa Rica (SJO) lan Punta Cana, Republik Dominika (PUJ) lan gerbang South Florida Kidul-Wétan.

Kabeh layanan nonstop tundhuk persetujuan pemerintah sing dibutuhake, kaya layanan operator sing diumumake sadurunge bakal diwiwiti tanggal 5 Nov 2017, menyang Providenciales, Turks & Caicos (PLS), kanthi tarif lan jadwal penerbangan bakal diumumake mengko.

Wiwit November 2017 mabur tanpa mandheg saben dina saka Ft. Lauderdale menyang San Jose, Costa Rica lan Punta Cana, Republik Dominika.

Wiwit tanggal 11 Nov 2017, mlayu mandheg nalika Setu menyang Cancun saka Nashville lan St. Louis.

Pemimpin bisnis lan sipil nglumpuk ing Bandara Internasional Nashville dina iki kanggo ngrayakake tambahan layanan internasional nonstop. "Posisi kita minangka maskapai kelairan ing Nashville lan ing St. Louis kanthi penerbangan luwih saka 100 saben dina ing musim panas saka loro bandara nggawe trabasan mingguan menyang Cancun minangka tambahan alami kanggo Pelanggan sing setia tekan tujuan pantai liyane sing populer," ujare Dave Harvey, sing ngawasi Perencanaan Internasional minangka Direktur Pengembangan Bisnis Southwest Airlines. "Ing wektu sing padha, kita nambah layanan saben dinane ing gerbang sing wis ditemtokake ing Fort Lauderdale minangka bagean saka upaya sing luwih gedhe kanggo nggawa layanan internasional sing migunani kanggo para pesisir nganti pesisir sing nggawe kita dadi operator paling gedhe ing Amerika."

Southwest dina iki uga nerbitake jadwal penerbangan anyar antara Mexico City lan Houston, sing nggawa perbaikan wektu wiwit tanggal 5 Juli 2017, menyang telung penerbangan pulang pergi operator sing ditawakake saiki ing antarane rong bandara lan, wiwit tanggal 29 Oktober 2017, penerbangan kaping papat ing saben bandara arah ing rute nonstop.

Pelancong Milwaukee (MKE) uga entuk rute nonstop saben dina anyar antara Bandar Udara Internasional Mitchell lan Cleveland (CLE) lan Nashville wiwit tanggal 5 November 2017.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov