Warta Breaking Travel Breaking News US budaya Warta Breaking Jordan Warta Industri Rapat Pengumuman Pers Rilis pers

Resmi: Ngambil Yordania dening Storm

TakiungJordanstory
TakiungJordanstory
ditulis dening Juergen T Steinmetz

USA Taking Jordan by Storm minangka tur inovatif sing dikembangake kanggo para turis lan penggemar film. Pengembang MONACO Business Development and TravelTalkMEDIA ngumumake tur sing bakal teka ing wulan Agustus iki. Iku Tur Lokasi Film, tanggal 5 - 13 Agustus 2017.

Sawise diluncurake kanthi sukses karo para seniman Star Wars, Lorne Peterson lan Sandy Dhuyvetter Desember kepungkur, Monaco Business Development lan US Media Company, TravelTalkMEDIA nawakake tur kaping pindho, nyoroti sawetara latar mburi sing paling nggumunke sing digunakake ing film modern. Dumunung ing lokasi bandha Yordania, Taking Jordan by Storm bakal nggabungake kunjungan menyang Jerash, Amman, titik paling asor ing bumi, Segara Mati, Petra, Wadi Rum lan Aqaba.

Ngrencanakake nedha bengi khusus ing Wadi Rum ing ngendi Rogue One direkam lan Petra bakal disorot minangka latar mburi film Indiana Jones. Martian lan keajaiban tanpa wates wektu, Lawrence saka Arab minangka conto liyane film sing akrab ing endi Yordania nyedhiyakake sawetara set alam sing paling unik sing wis direkam.

'Sampeyan bakal nemokake keajaiban alam ing Yordania kanthi formasi watu lan pasir sing terbuka lan patung, ora liya ing jagad iki', ujare Mona Naffa, Presiden Pengembangan Bisnis Monaco, 'mulane kita seneng bisa kerja bareng para penggemar film sing teka ing Yordania lan ing saben titik, padha gumun nalika nyedhot kaendahan Yordania. '

Ms. Naffa lan Ibu Dhuyvetter kerja bareng sajrone 10 taun kepungkur kanggo nawakake pandangan lan crita unik Yordania minangka tujuan kulawarga. ' Sawise pirang-pirang taun nggawe acara zany lan narik kawigaten crita sing pantes lan menang 2 Guinness World Records kanggo Slip and Slide paling dawa lan liyane kanggo nggawe 'Gambar Terapung Paling Manungsa ing Segara',Ngambil Yordania dening Storm wis dadi evolusi sabanjure lan usaha paling anyar. Kita ngrencanakake luwih akeh kesempatan supaya para penggemar film seneng banget karo Yordania ', ujare Sandy Dhuyvetter, Produsen Eksekutif TravelTalkMEDIA.'

Kaloro wanita kasebut minangka generasi pertama Amerika, Ms. Naffa minangka wong Amerika Arab lan Ibu Dhuyvetter minangka wong Amerika Eropa, kalorone wanita ngerti pentinge nggawe jembatan ing antarane negara-negara lan melu paseduluran.

Royal Jordanian Airlines yaiku maskapai Nasional Kerajaan lan mabur langsung menyang Amman.

Kanggo ndeleng informasi luwih lengkap kalebu video cendhak, mangga mampir ing kene:
http://www.traveltalkmedia.com/Jordan2017/Jordan2017.html

Kanggo informasi luwih lengkap babagan gabung karo tur khusus iki, hubungi Monaco Business lan / utawa Nebo Travel, Agensi Perjalanan resmi menyang Taking Jordan By Storm Tour.

Mona Naffa
Pengembangan Bisnis Monako Yordania |
[email dilindhungi]

Wisata Nebo
Kita minangka salah sawijining perusahaan plancongan paling gedhe lan paling misuwur ing Yordania lan Timur Tengah, sing nyedhiyakake wisata kanggo para plancong sing kepenak saka saindenging jagad, lan kerja sama karo mitra paling apik ing Wilayah kasebut. Minangka profesional perhotelan generasi kaping telu sing wis luwih saka 80 taun ing industri hotel lan perhotelan, NeboTours nyedhiyakake pengalaman turis kelas pertama sing ora bisa dilalekake ing Yordania. [email dilindhungi]

Babagan Yordania
Yordania nawakake macem-macem lanskap lan medan saka pedunung ara-ara samun dening Badui nganti urip Kosmopolitan ing kutha kasebut. Yordania arep nggabungake sing lawas lan sing anyar. Amman, Ibukutha Yordania, dikenal kanthi jeneng Philadelphia-City of Brotherly Love. Yordania minangka negara pirang-pirang budaya saka wong Siria, Palestina, Eropa, Irak lan Yordania, lan Amerika, kosmos ing Jagad Arab.

Royal Jordanian Airlines
yaiku maskapai maskapai penerbangan Yordania kanthi kantor pusat ing Amman, Yordania, ngoperasikake layanan internasional sing dijadwalake liwat papat bawana saka pangkalan utama ing Bandara Internasional Alia Ratu ing Amman Yordania. Kanggo Plancong ing Amerika Utara, Royal Jordanian Airlines lelungan menyang Amman langsung saka Chicago, New York, Detroit lan Montreal Kanada.

Kontak Media: Sandy Dhuyvetter, TravelTalkMEDIA / TravelTalkRADIO, 415 806 5740, [email dilindhungi]

Warta sing disebarake dening PR Newswire iReach: https://ireach.prnewswire.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.