Airlines Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong transportasi Singapur USA Breaking News

Surat Koalisi Perjalanan Bisnis menyang Kongres AS regane maskapai

0a1a1a1a
0a1a1a1a
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Para anggota Kongres,

Koalisi Perjalanan Bisnis (BTC) wis dadi lawan terang Delta Air Lines, American Airlines lan United Airlines (Big 3) kampanye politik sing ora nyenengake kanggo ngganggu kompetisi sing dibutuhake banget dening Emirates Airline, Etihad Airways lan Qatar Airways (Teluk Pelaku Teluk). Kaya sing ditegesake dening profil dhuwur anyar lan layanan pelanggan sing angel banget amarga Big 3, saiki luwih saka saiki, konsumen butuh lan entuk pilihan kompetitif ing layanan udara, lan dhukungan saka Kongres AS.

Minangka kritikus kampanye Big 3 anti-Open Skies, kaget BTC setuju karo dheweke babagan masalah sing lagi wae ditandheske. Khusus, dheweke bener manawa Kongres lan Administrasi Trump kudu mriksa rega tiket maskapai. Nanging, fokus tinjauan kasebut ora kudu rega ing Teluk Carriers, nanging rega oligopoli sing artifisial saka Big 3, sing diidini kanthi menehi anti-konsumen kekebalan antimonopoli (ATI).

Big 3 tambah akeh nekat ing perjuangan nglawan kompetisi Open Skies lan Teluk Carriers. Nyedhaki ulang taune rong setengah taun, sing kudu ditindakake kanggo upaya proteksionis yaiku sampah sepuluh yuta dolar dhuwit pemegang saham. Dadi, sing aneh nalika para pembuat kebijakan lan penumpang saya kuwatir mundhak banget, Big 3 saiki protes manawa Teluk operator ngisi rega adhedhasar pasar luwih murah tinimbang tarif Big Big sing tetep ora dibayar. Tarif adhedhasar pasar sing kompetitif jelas bakal nguwatirake kartel Big 3. Nanging, kanggo konsumen, dheweke bisa dadi seger banget.

Ing wulan Juli 2015, Pamrentah AS ngirim pitakon tertulis menyang Big 3. Siji pitakon sing khusus digoleki bagean-bagean ing Uni Emirat Arab AS-Inggris lan Langit Terbuka AS-Qatar sing dianggep dilanggar. Big 3 ora bisa mangsuli lan malah ora nyoba. Mesthine, iku amarga ora ana pelanggaran kesepakatan Langit Terbuka, utamane ing bidang subsidi pemerintah.

Siji-sijine papan ing perjanjian sing ditampilake tembung subsidi yaiku Artikel 12, Rega. Yaiku, ngakoni manawa subsidi bisa dibuktekake kanthi biaya murah, rega murah kanthi artifisial sing distorsi persaingan lan bagean kasebut nggawe proses kanggo ngatasi masalah kasebut nalika wis kabukten. Sing penting, Big 3 ora nate nglanggar Pasal 12. Dheweke uga ora nyoba, luwih-luwih sukses, nyedhiyakake data menyang Administrasi Obama sing mbuktekake rega murah.

Sulit kanggo ngetrapake versi argumen anti-Teluk Carriel kartel Big 3 - 7.0, 8.0 lsp. Ora suwe, yen ana versi sing bisa dingerteni gagal, banjur nggawe versi anyar kanthi "kasunyatan" sing wis diubah nyengkuyung. Rasane wulan kasebut kaya tarif penerbangan Carriers Teluk banget. Nanging, apa tegese apa sing diwenehake, kanthi bisu, dheweke ngakoni Pamrentah AS sing ora miturut omongane uwong utawa percaya manawa ana pelanggaran rega Artikel 12?

Sacara sederhana, keluhan Big 3 yaiku yen Pelaku Teluk ngisi rega adhedhasar pasar. Dheweke ora bisa kerja sama liwat ATI kanggo ngatasi tarif sing artifisial. Dheweke menehi rega kanthi cara kuno. Benten banget, Big 3 lan mitra usaha patungan asing (JV) ngisi tarif sing diimunisasi oligopoli. Dilindhungi saka pengawasan kompetisi dening dana pamrentah ATI, Big 3 bareng-bareng nemtokake rega, uga kapasitas lan jadwal koordinat, karo mitra JV. Sawise siji JV nemtokake tarif gawean, sing liyane ngetutake kanthi trampil. Asilé yaiku rong set tarif kanggo wisatawan internasional; siji ditemtokake dening pasar lan liyane dening eksekutif ing Delta, Amerika lan United.

Gampang dimangerteni sebabe Big 3 kepengin banget karo Teluk Operator. Dheweke ora main bal ing konsumen konsumen kanthi tarif imunisasi sing dhuwur. Luwih ala maneh, dheweke ana ing sebalik kutub saka Big 3. Nalika Big 3 nawakake layanan denominasi umum paling murah kanggo tarif sing artifisial, Carriers Teluk nawakake layanan dhuwur lan usulan nilai sing apik banget kanggo tarif adhedhasar pasar.

Fiksasi Big 3 ing penerbangan kaping pindho ing Emirat, Fifth Freedom, ing pasar AS-Eropa negesake babagan iki (*). Saiki, luwih saka 80 persen kursi ing pasar AS-Eropa dikontrol oligopoli JV Big 3. Visi babagan "pilihan kompetitif" ing pasar kasebut: konsumen duwe "pilihan" amarga kebayar kanthi tarif imunisasi sing artifisial sing ditawakake dening Door No. 1 - Delta JV, Door No. 2 - JV Amerika utawa Door No. 3 - United JV. Banjur, bareng Emirat, sing dudu anggota klub kekebalane lan duwe keberanian kanggo ngisi tarif adhedhasar pasar. Pitenah!

Konstruksi kekebalan antimonopoli yaiku konektivitas lan manfaate konsumen aliansi lan JV sing terintegrasi lengkap, lan entri maskapai anyar sing kuat, luwih gedhe tinimbang ancaman sing diwenehake konsumen kanthi idin kosong kanggo ngatasi harga, jadwal lan koordinasi kapasitas. Kanthi wicaksana, hibah ATI ngemot ketentuan kajian limang taun kanggo mesthekake, kasunyatane, pengalaman nyata sing nyata nuduhake manawa manfaate layanan kanggo konsumen luwih gedhe tinimbang risiko sing ana rega sing luwih dhuwur. Nanging, sedih, ora ana bukti yen kajian limang taun sing ditindakake kanthi temenan.

Wis wayahe ganti. Kongres lan Administrasi Trump kudu mbenerake kesalahan Administrasi sadurunge. Iki minangka pasar sing beda banget saiki kanthi persaingan sing luwih sithik tinimbang yen akeh JV sing pisanan diwenehake ATI. Kombinasi konsolidasi industri lan ATI wis nambah risiko rega luwih dhuwur tinimbang tunjangan konsumen. Keseimbangan kasebut saiki ora ana regane saiki lan mudhunnya rega sing luwih dhuwur bisa nambah mupangat. Wis wayahe kanggo review migunani babagan dana ATI sing ana, lan evaluasi maneh kebijakan ATI umume, lan partisipasi Departemen Kehakiman AS lan papan umum.

Dadi, Big 3 bener. Kongres lan Administrasi Trump kudu nyawang rega sing angel lan kritis. Wis suwe telat. Fokus review kasebut yaiku tarif sing diimunisasi kanthi karton Big 3 sing digabung karo mitra JV. Ironis, Big 3 bisa uga ora wedi banget babagan tinjauan kaya ngono. Sawise kabeh, yen entuk dalan lan Administrasi Trump nglirwakake kabijakan Langit Terbuka, amarga nuntut, dheweke bakal kelangan ATI lan aliansi sing terintegrasi kanthi lengkap lan JV bakal mundur amarga iki Open Skies minangka predikat kanggo ATI, lan ora ana saka Langit Terbuka tegese kapitunan ATI.

Kita ngarep-arep bisa ndeleng usulan-usulan babagan masalah iki lan liya-liyane sajrone proses otorisasi otoritas Administrasi Penerbangan AS ing musim panas iki.

Sincerely,

Kevin Mitchell
Ketua
Koalisi Plancongan Bisnis

KOPI

Presiden Donald Trump
Wakil Presiden Mike Pence
Sekretaris Perdagangan Wilbur Ross
Sekretaris Perhubungan Elaine Chao
Sekretaris Negara Rex Tillerson
Kepala Strategis Gedung Putih Stephen Bannon Penasihat Senior Presiden Jared Kushner Sekretaris Pers Gedung Putih Sean Spicer Kepala Staf Gedung Putih Reince Priebus Penasihat Gedung Putih Stephen Miller Penasihat Presiden Kellyanne Conway Asisten Khusus Presiden DJ Gribbin

(*) Merdika Kalima ngidini operator ngeterake lalu lintas penghasilan saka negarane menyang negara nomer loro lan menyang negara nomer telu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov