24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Pecah Andorra Warta Breaking Austria Berita Breaking Belgia Warta Breaking Bulgaria Warta Breaking Kroasia Warta Breaking Czechia Denmark Breaking News Warta Breaking Finlandia Warta Breaking Prancis Jerman Breaking News Warta Breaking Hongaria Italia Breaking News Warta Breaking Liechtenstein Warta Mecah Luksemburg Warta Breaking Malta Warta Mecah Monako Warta Breaking Walanda News Warta Breaking Norwegia Warta Breaking Polandia Berita Breaking Slovenia Swiss Breaking News Pariwisata

Dibutuhake: Asuransi kesehatan kanggo pengunjung Uni Eropa

HI
HI
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Apa sampeyan warga negara sing diwajibake Uni Eropa duwe visa kanggo mlebu? Visa dibutuhake kanggo warga negara kasebut uga yen manggon ing negara kaya Amerika Serikat utawa Kanada. Apa sampeyan warga negara apa wae ing sanjabane Eropa sing ngrencanakake nginep ing Eropa kanggo tugas utawa plancongan?

Yen wangsulane ya sampeyan bisa uga ngelingi Obama Care utawa perawatan kesehatan kanggo kabeh. Ing Eropa, ora mung warga sing butuh asuransi kesehatan, nanging uga pengunjung. Pangecualian yaiku kunjungan wektu cendhak saka warga sing bisa mlebu Uni Eropa tanpa visa. Supaya konsulat nerbitake visa sing valid kanggo wilayah Schengen, kudu ana bukti jangkoan kesehatan.

Supaya konsulat negara Uni Eropa nerbitake visa sing valid kanggo wilayah Schengen, perlu bukti babagan jangkoan kesehatan.

Sing kudu sampeyan ngerteni nalika tuku asuransi.

  • Asuransi kasebut kudu valid ing kabeh negara UE lan Schengen
  • Asuransi kasebut kudu nyakup wektu sampeyan tetep, sanajan mung transisi
  • Jumlah minimal kanggo asuransi sampeyan kudu EIRP 30,000.00
  • Saben negara UE uga duwe aturan nasional tartamtu sing kudu sampeyan priksa.

Contone, ing Jerman, asuransi sampeyan kudu nutupi 100% kabeh biaya rumah sakit, preduli yen sampeyan duwe prosedur rawat rawat utawa dirawat. Iki kudu kalebu yen sampeyan kudu ndeleng spesialis. Biaya kanthong kanggo asuransi apa wae ora bisa ngluwihi 5,000 Euro.

Yen sampeyan ora butuh visa kanggo mlebu dhisikan menyang negara sing dituju, sampeyan kudu menehi bukti asuransi paling anyar 31 dina sawise tekan. Pejabat berwenang wis trampil mriksa iki. Diplomat dibebasake.

Gampang lan cepet kanggo tuku asuransi kasebut.

Para ahli nyaranake ngubungi asuransi kaya BDAE Gruppe, amarga klompok iki duwe pengalaman pirang-pirang taun ing bidang iki.

Sampeyan bisa dingerteni lan bisa uga diwajibake kanggo warga non Uni Eropa lan uga anggota kulawarga. Saiki perawatan kesehatan bisa larang banget.

Dolan maring Expat kunjungan, kayata, nawakake jangkoan lengkap mung EUR 1.10 saben dina.

informasi sing luwih Asuransi kesehatan kanggo wong asing ing Jerman .

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.