Airlines Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Finlandia News Thailand Breaking News

Finnair dadi anggota penerbangan paling anyar ing PATA

FIN-Airbus-A330-New-02-RGB
FIN-Airbus-A330-New-02-RGB
ditulis dening Dmytro Makarov

BANGKOK, 29 Mei 2017 Finnair, operator gendera kanggo Finlandia lan anggota saka sijialiansi donya, wis gabung karo Asosiasi Plancongan Asia Pasifik (PATA). Operator kasebut, kantor pusat ing Helsinki, minangka mayoritas duweke Pamrentah Finlandia lan didhaptar ing Bursa Efek Helsinki.

CEO PATA Dr. Mario Hardy ujar, "We are seneng banget welcome Finnair kanggo kulawarga PATA minangka anggota penerbangan paling anyar lan maskapai Nordic pisanan sing gabung ing taun-taun pungkasan. Maskapai kasebut ora mung dadi pimpinan praktik berkelanjutan, nanging uga dadi pionir teknologi anyar kayata nyoba teknologi pangenalan praupan sing digunakake para wisatawan nalika mriksa penerbangan sing mangkat saka bandara Helsinki. ”

Miturut PATA, kedatangan pengunjung internasional (IVA) menyang wilayah Asia Pasifik diprakirake meh 760 yuta ing taun 2021, kanthi luwih saka 76 yuta IVA teka saka pasar sumber Eropa.

"Minangka anggota PATA, kita ngarep-arep bisa nggarap Finnair amarga maskapai kasebut ngupayakake nggawe merek lan bisnis ing wilayah Asia Pasifik kanthi nggunakake jaringan PATA sing akeh lan riset lan wawasan sing jero sing diwenehake dening Pusat Intelijen Strategis PATA , ”Tambahe Dr. Hardy.

"Finnair bangga gabung karo PATA, amarga strategi pertumbuhan Finnair gegandhengan banget karo wilayah Asia & Pasifik. Nglayani 18 tujuan Asia tanpa henti saka Helsinki, nyedhiyakake salah sawijining sambungan paling cepet lan paling lancar ing antarane Eropa lan Asia, minangka langkah alami kanggo kita gabung karo asosiasi utama iki. Kita pengin luwih maju bisnis lan nambah hubungan antara kita lan pejabat pariwisata lokal, asosiasi lan perusahaan regional / lokal, "ujare Juha Jarvinen, Kepala Pegawai Komersial lan Anggota Dewan Eksekutif ing Finnair.

Madeg ing taun 1923, Finnair minangka maskapai kaping lima paling tuwa ing donya kanthi eksistensi tanpa gangguan.
Maskapai iki ngoperasikake layanan ing saindenging Eropa lan menyang 18 kutha ing Asia lan pitung kutha ing Amerika Utara kanthi negesake konektivitas lancar ing hub Helsinki.

Finnair nggawa 10,9 yuta penumpang ing 2016. Maskapai kasebut, pelopor penerbangan mabur berkelanjutan, dadi maskapai penerbangan Eropa pertama sing ngoperasikake pesawat Airbus A350 XWB eko-cerdas generasi anyar lan dadi maskapai pertama sing didaftar ing Indeks Kepemimpinan Proyek Pengungkapan Karbon ing saindenging jagad.

Finnair minangka siji-sijine operator Nordic kanthi peringkat Skytrax bintang 4 lan uga menangake World Airline Award kanggo Best Airline Europe Lor ing pitung taun suwene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.