24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Mecah Monako Pengumuman Pers tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Tetep tenang lan tumindak ijo

montecarlobay
montecarlobay
ditulis dening editor

Hotel & Resort Bay-Carlo Bay, dununge ing wates Cadangan Laut Larvotto ing Pusat Monaco, duwe komitmen kanggo pembangunan berkelanjutan. Motto tim ijo Hotel, 'Keep Calm and Act Green' ngrampungake pendekatan antusias kanggo nglindhungi sudhut sing apik ing Mediterania.

Wiwit Oktober 2013, Monte-Carlo Bay Hotel & Resort menehi struktur lan bahan kanggo kabijakan pembangunan ijo. Panitia sukarelawan sing dijenengi Tim Be Be Bay didegake nalika semana kanggo nglumpukake limalas anggota hotel sing rapat saben minggu kanggo ngaktifake lan ngawasi kegiatan keberlanjutan.

Tim Bay Be Green nggunakake Standar Green Globe kanggo Pariwisata Berkelanjutan kanggo nuntun gaweyane, ngasilake Monte-Carlo Bay Hotel & Resort maneh dianugerahi sertifikasi Green Globe.

Hotel kasebut wis disertifikasi saben taun wiwit April 2014 amarga tumindak sosial lan lingkungan. Anggota staf aktif ing daur ulang macem-macem bahan kayata kartrid printer, baterai, kertas, botol plastik, kaleng lan liya-liyane. Tutup plastik dikirim menyang asosiasi "Les Bouchons d'amour" kanggo daur ulang kanggo mbantu wong cacat.

Semangat staf dituduhake karo tamu sing nggunakake Shiro Alga Carta; tandha digawe saka kertas rumput laut kanthi bentuk jaran ijo cilik, sing dipasang ing saben ruangan. Para tamu disaranake misahake sampah kayata kertas lan baterai, lan mbantu nyuda panggunaan energi. Kanggo nggedhekake perjuangan nglawan perubahan iklim, hotel kasebut mung nggunakake listrik ijo 100% lan nggunakake kendaraan resik kayata skuter listrik lan mobil Twizzy.

Monte-Carlo Bay Hotel & Resort uga menehi kontribusi penting kanggo komunitas lokal. Mitra hotel karo AMAPEI, nawakake lapangan kerja kanggo wong diwasa cacat sing nggarap tugas dhasar kayata paket label. Sawetara organisasi lokal liyane uga nampa pitulung, kalebu, Les Bouchons d'Amour, Les Anges Gardiens de Monaco, SIVOM - Ora Ana Natal Tanpa Presents, Pacôme - Clothes Collection & Recycling, Scouts of Monaco, SOLIDARPOLE, France Cancer lan The Foundation of Prince Albert II.

MONACOLOGY minangka minggu kesadharan taunan sing didedikake kanggo ningkatake kesadaran lingkungan ing Wilayah Monaco. Sajrone festival iki taun kepungkur, 150 bocah umur 6 nganti 12 taun seneng sesi sing diatur dening anggota Tim Bay Be Green sing mulang konsep keberlanjutan dhasar. Tim Bay Be Green bangga karo kegiatan pendhidhikan lan nganti saiki luwih saka 230 anggota staf hotel uga wis dilatih babagan topik pangembangan berkelanjutan.

Green Globe minangka sistem keberlanjutan ing saindenging jagad adhedhasar kriteria sing ditampa internasional kanggo operasi berkelanjutan lan manajemen bisnis pariwisata lan pariwisata. Operasi kanthi lisensi saindenging jagad, Green Globe adhedhasar ing California, AS lan diwakili luwih saka 83 negara. Green Globe minangka anggota Afiliasi saka Organisasi Pariwisata Donya (UNWTO). Kanggo informasi, bukak greenglobe.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.