24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Breaking Prancis Warta Mewah Warta Mecah Monako News Warta Breaking Qatar Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Kemitraan Qatar Airways lan Monacair nyedhiyakake lelungan helikopter sing lancar antara Monaco lan Nice

0a1a1-39
0a1a1-39
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Qatar Airways lan Monacair seneng ngumumake kemitraan anyar antarane salah sawijining maskapai penerbangan terkenal ing donya lan operator helikopter premium Riviera Prancis, wiwit tanggal 4 Juli.

Penumpang Qatar Airways sing teka ing Nice ing layanan maskapai sing mentas diluncurake menyang Nice saiki bakal duwe kesempatan kanggo nyambung kanthi mulus ing Bandara Internasional Nice menyang pesawat helikopter Monacair menyang Monte Carlo. Kajaba iku, penumpang sing lelungan saka Monaco menyang Nice kanthi helikopter bakal bisa nyambung ing Bandara Internasional Nice menyang pilihan luwih saka 150 tujuan ing jaringan global Qatar Airways.

Kemitraan iki bakal njamin para penumpang sing lelungan menyang lan saka Monte Carlo seneng layanan terus-terusan saka omah menyang tujuan pungkasan, kanthi siji pesenan lan titik kontak.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker, ujar: "Kemitraan strategis karo Monacair iki gabung banget karo ngluncurake layanan langsung anyar menyang Nice, saengga para penumpang bisa lelungan menyang Monako mung nem menit saka Nice International Bandara. Kemitraan strategis, kanggo nambah jaringan, koneksi utawa produk, terus duwe peran penting kanggo Qatar Airways. Kesepakatan karo Monacair nuduhake komitmen kanggo nyedhiyakake penumpang lelungan premium sing paling apik, lan aku yakin manawa kemitraan anyar iki bakal nyenengake para penumpang. "

"Kita seneng banget babagan kolaborasi anyar antarane Monacair lan Qatar Airways," ujare Gilbert Schweitzer, Managing Director of Monacair. "Kaya ing kabeh layanan liyane sing diajokake Monacair, kita pengin nawakake sing paling apik kanggo para penumpang. H130 nyedhiyakake pengalaman lelungan unik sing pengin dituduhake karo klien Qatar Airways. ”

Diluncurake tanggal 4 Juli, layanan anyar langsung Qatar Airways kaping lima mingguan menyang lan saka Nice bakal makarya karo Boeing 787 Dreamliner, nyedhiyakake penumpang saka saindenging jagad akses menyang tujuan wisata sing misuwur ing Riviera Prancis.

Monacair lan Qatar Airways nuduhake angka sing padha, nggabungake kualitas armada modern lan efisien kanthi layanan pelanggan sing luar biasa.

Kelas Bisnis ing pesawat Qatar Airways 'Boeing 787 Dreamliner nawakake konfigurasi kabin kabeh-aisle, kanthi kursi disusun kanthi bentuk berlian sing unik kanggo nawakake ruang pribadi. Kursi sing lenggah kanthi gampang lan gampang diakses, permukaan kerja sing ergonomis nggawe lingkungan sing kondusif kanggo santai lan produktivitas. Nambah pengalaman yaiku menu Kelas Bisnis sing beda-beda kanthi masakan luar biasa lan layanan sing ditawakake kanthi bahan lan kualitas paling apik.

Kelas Ekonomi Dreamliner Boeing 787 Qatar Airways nyedhiyakake luwih akeh ruangane para penumpang tinimbang sadurunge, kanthi ruang pribadi kanthi 30 inci lan jok kursi 31 inci sing nyedhiyakake ruang kanggo santai lan santai.

Wi-Fi onboard mbisakake kabeh penumpang tetep bisa sambung kapan wae, lan antarmuka layar dobel kaping pisanan dadi luwih gampang tinimbang saiki, supaya pelanggan bisa main game ing piranti genggeman nalika nonton film ing layar pribadi. , sing nduweni unit kontrol layar tutul intuisi.

Penumpang bisa memesan ing www.qatarairways.com utawa liwat agen perjalanan sawijining rute interline sing bakal kalebu penerbangan Qatar Airways menyang lan saka Nice lan pesawat helikopter menyang Monaco sing dioperasikake Monacair. Pelanggan sing mabur ing Qatar Airways Boeing 787 Dreamliner ngrasakake pengalaman kaya liyane, ing endi teknologi terobosan gabung karo pendekatan manungsa kanggo desain kanggo nawakake tekanan kabin sing luwih murah, kualitas udara sing luwih apik lan asor optimal, tambahan kanggo layanan sing diwenehake dening pemenang penghargaan maskapai kasebut. punggawa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov